26 Haziran 2012 Salı

Feriha Evlen Benimle

Feriha Evlen Benimle

Levent Ferihaya Emirin önünde evlenme teklif ediyor...
Bu hafta sezon finali yapıyor Adını Feriha Koydum.
Son karar sezon finali görünüyor fragmandanda anlayacağınız üzere.


www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

Selen Soyder Biyografi


Selen Soyder 

Biyografi
Mükerrem Selen Soyder (26 Aralık 1986, Alsancak, İzmir) Türk model ve 2007 Türkiye güzeli.

Yanya göçmeni bir ailenin 26.12.1986 yılında ilk ve tek çocugu olarak İzmir Alsancak'ta dünyaya geldi.2006 yılında Miss Model Of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi ve Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Çin Halk Cumhuriyeti'nde ülkemizi temsil etti. İlk 5'e giren Soyder, ülkemize eniyi milli kostüm ödülünüde getirdi.

Türkiye'ye döndükten sonra Rock grubu Çalar Saat´e, ilk kliplerinde yer alarak destek verdi. Çeşitli reklam filmleri ve müzik kliplerinde rol aldı. 2007 yılında Star TV'nin düzenlediği ve 1200 kişinin başvurdugu Türkiye Güzellik Yarışması Miss Turkey 2007'de Türkiye güzeli seçildi ve Türkiye´yi Miss World 2007´de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etti. İlk 5'e giremedi.

2007 yılında Vakko'nun modeli olmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisidir. YERGÖKAŞK Dizisinde 27 bölüm Başröl karakterlerinden TOPRAK ı canlandırmıştır. Televizyon tarihinde bir ilke imza atan SOYDER, Toprak karakteriyle birlikte LALE DEVRİ dizisine geçmiştir. Şuanda Lale Devri Dizisi başrol oyuncularındndır.
Fiziği

Boyu
1.77 cm
Saç rengi


Bakır kızıl
Göz rengi

Koyu kahverengi
Ölçüleri

89-60-90



-----------------------


Mukerrem Selen Soyder (December 26, 1986, Alsancak, İzmir, Turkey) is a Turkish model and Miss Turkey 2007. Ioannina is the first and only child in a family of 26.12.1986 was bor  in İzmir Alsancak. in 2006, the Miss Model Of Turkey contest, was chosen the best model of Turkey and Miss Bikini Of The Universe pageant represented our country in the People's Republic of China. The first 5 in our best national costume ödülünüde Soyder,. After returning to Turkey to the Rock band the alarm clock, the first taking place in ´. clips Various commercials and music clips. in 2007, Turkey's Star TV's beauty contest organized by başvurdugu and 1200 in 2007 was elected Miss Turkey and Miss Turkey Turkey, Miss World 2007 ´ in ´ in China's Sanya represented on the island of the country's 106. Enter the first 5. in 2007, he has been a model of Vakko. İstanbul Bilgi University, studying at the Department of history. YERGÖKAŞK Series 1 episode the characters played by SOIL ı Başröl. Also a policy on television, the Earth has a series character with the TULIP PERIOD SOYDER. We have an array of lead oyuncularındndır the Tulip period. Physics Length 1.77 cm hair color Copper red eye color dark brown Size 90-60-90
Facebooktan Derlenmiştir....

www.edarling.net Dizi Takip-ci  http://www.altinfirsati.com

Burn: Şehrin Enerjisi!

Burn’ün sunduğu www.sehrinenerjisi.com’da kullanıcı İstanbul’un farklı bölgelerini temsil eden sesleri, Doğuş Çabakçor ile Ozan Çolakoğlu’nun müziğiyle mix’leyip özgün şarkısını yaratabiliyor. Polis sireni, adalardan fayton sesi, metro gişesi, dolmuşçu, vapur sesi gibi bir çok sesin İstanbul haritası üzerinde temsil edildiği uygulamada, kullanıcı istediği sesleri müziğinin bir parçası haline getirebiliyor.  Kullanıcı dilerse mikrofon aracılığı ile kendi istediği sesleri de İstanbul haritası üzerine ekleyip özgün şarkısının içerisine dahil edebiliyor.
Burn

İstanbul’un seslerinden güzel bir mix yapmak isterseniz: www.sehrinenerjisi.com
Facebook: https://www.facebook.com/BurnTurkiye
Twitter: https://twitter.com/#!/burn_tr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Serenay Sarıkaya Plajın yıldızı


Plajın yıldızı




Serenay Sarıkaya da bu yaz Bodrum’a demir atanlardan.


PLAJIN YILDIZI
Famous Cup yelken yarışları nedeniyle geldiği Bodrum’dan ayrılmak istemeyen ve yarışlar bitmesine rağmen tatile devam eden oyuncu, önceki gün Türkbükü Voyage Otel’in sahilindeydi. Soğuk suya girmekte zorlanan, bu yüzden günün büyük bölümünü güneşlenerek geçiren Sarıkaya, kusursuz fiziğiyle plajın en dikkat çeken ismi oldu.              

Haberin devamına:



Tıklayarak bakabilirsiniz.


Derlemenin kaynağıda yukardaki linktir...

www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

Erkan Petekkaya Haftada 60 bin TL alacak


Haftada 60 bin TL alacak

26 Haziran 2012
Haftada 60 bin TL alacak

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine veda eden Erkan Petekkaya yeni bir projeye imza attı. Dila Hanım adlı dizide başrol oynayacak olab ünlü oyuncu ücretini de haftada 60 bin liraya yükseltti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine veda eden Erkan Petekkaya, eylül ayında yeni bir dizi ile ekranlara dönecek. Bugün gazetesinde yer alan habere göre; Dila Hanım dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan Petekkaya, fiyatını da arttırdı.

Önceden bölüm başına 40 bin TL alan Petekkaya, ücretini 60 bin TL'ye çıkardı.


Haberin devamına:



Tıklayarak bakabilirsiniz.


Derlemenin kaynağıda yukardaki linktir...


www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

Survivor Ünlüler - Gönüllüler Finale kalan iki isim kim oldu


Finale kalan iki isim kim oldu


Finale kalan iki isim kim oldu

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında dün akşam finale kalan iki isim belli olmuş.

Diğer oyunları kazanan Hasan finale kalan ilk isim olurken, Nihat ile Anıl arasında SMS mücadelesi yaşanmış. Halk oylaması ile finale kalan son isim Nihat Altınkaya olmuş. Dün akşam Survivor'a veda eden isim ise Anıl olmuş.


Haberin devamına:



Tıklayarak bakabilirsiniz.


Derlemenin kaynağıda yukardaki linktir...



 Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

24 Haziran 2012 Pazar

Pelin Karahan Kimdir Hayatı Biyografisi


Pelin Karahan Kimdir
Pelin Karahan Hayatı
Pelin Karahan Biyografisi





Gerçek Adı: Vildan Pelin Karahan
Mesleği: Sinema Sanatçısı & Dizi Oyuncusu
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Doğum Tarihi: 06 Ekim 1984
Eğitimi : Ön Lisans

Pelin Karahan, 06 Ekim 1984'de Ankara'da doğdu. Ortaokula kadar Ankara Arı Koleji Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okudu. Kavak Yelleri'nde Aslı karakterini canlandırmaktadır.
 
Pelin'in başından bugüne ne oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile olmuştur. Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti.

Bir ropörtajında Pelin, ünlü olmasıyla ilgili şunları ifade etmiştir: Ajanstan aradılar ve görüşmeye gitmemi söylediler. Görüşmeye gittim. "Müzikle uğraşıyor musun?", "Spor yapıyor musun?", "Bir müzik aleti çalabiliyor musun?", "Okullu musun?" gibi bir sürü soru sordular. Ben her soruya "hayır" diyordum. Orada bir sürü insan vardı ve aralarında çok güzel fiziğe sahip mankenler de vardı. Onlara baktığımda şansımın sıfır olduğunu düşündüm. Hem tecrübesiz, hem kabiliyetsizdim, hem de kısa boyluydum. Bazı sahneleri oynattılar. Sonunda beni ciddiye aldıklarını gördüm, ben de çabaladım ve rolü aldım.

Pelin Vildan Karahan Kimdir?


Pelin Vildan Karahan, 6 Ekim 1984, Ankara doğumlu.küçüklüğünde bi ara İzmir'in bir ilçesinde yaşamış sonra yeniden Ankara'ya dönmüş Üniversite sırasında da Eskişehirde turizm otelcilik okumuştur. Başından bugüne ne oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde Üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile olmuştur.Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti. Kavak Yelleri'nden önce, Demirdöküm, Coca Cola Light , Ülker Royal Golf ,Kit Kat , Molped ve Carrefour reklamlarında oynamıştır. En son Yedigün Yıldızları reklam filminde oynamıştır.
Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, "Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve Deniz’e büyük bir aşkla bağlanan Aslı’yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak " Ankara'da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş.

http://www.forumdas.net/m-n-o-p/pelin-karahan-biyografi-46441/   ve
http://www.biyografi.turk.be/pelin-karahan.php
dan derlenmiştir...


www.edarling.net Dizi Takip-ci http://www.altinfirsati.com

Pelin karahan Mihrimah Sultan olacak

Pelin karahan Mihrimah Sultan olacak


pelin karahanPelin Karahan  diziye Meryem Uzerli’nin hayat verdiği Hürrem Sultan’ın fettanlık konusunda kendisini aratmayan kızı Mihrimah Sultan karakteriyle dahil olacak. Mihrimah Sultan’ın çocukluk hali dizide son dönemde öne çıkan karakterler arasında yer alıyor. 


Mihrimah Sultan, annesinin saraydaki hakimiyetini sürdürmek için çevirdiği entrikaları ve fettanlıkları kısa sürede öğrenip onun gibi davranmaya başlamış, onun bu halini görüp çok şaşıran Hürrem Sultan da “Sen büyüyünce çok canlar yakacaksın” diyerek ileride yaşanacak büyük olaylara işaret etmişti.


Pelin Karahan



Serenay’ın adı geçmişti
Karahan, geçen perşembe “Muhteşem Yüzyıl”ın setini ziyaret etmiş ve dizi ekibine katılacağının sinyallerini vermişti. Karahan’dan önce aynı rol için Serenay Sarıkaya’nın adı geçmiş, ancak Sarıkaya’nın FOX’ta ekrana gelen “Lale Devri” dizisi için yaptığı 3 yıllık anlaşma rolü kabul etmesine engel olmuştu. “Lale Devri”nin yapımcısı Şükrü Avşar, “Serenay’ın sözleşmesi var, hiçbir yere gidemez” demişti.

www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

22 Haziran 2012 Cuma

Deniz Yıldızı 650. Bölüm Özeti




Deniz Yıldızı 650. Bölüm Özeti


Deniz Yıldızı yeni bölümüyle 11 Haziran Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek. Basılmalarından sonra Mine ve Özgür beraberliği ortaya çıkmış, Selçuk, İkbal ve Bahri olanlara çok sert tepki göstermişlerdir. Peki günün sonunda Mine’yi şok edecek gelişme acaba ne olacaktır? Banu ve Melih her şeyi ayarlamış artık gitmeye hazırdırlar. Peki tam evden çıktıklarında acaba nasıl bir sürprizle karşılaşacaklardır? Başak Hakan ve Pelin’in konuşmalarına şahit olur, Pelin’in silah taşıdığını öğrenir ve bu durumu Aykut’a yetiştirir. Peki bunu öğrenen Aykut acaba nasıl bir plan yapacaktır? Avukatla görüşmeye giden Arzu ortada bir terslik olduğundan şüphelenmeye başlar. Avukat çıktıktan sonra odasına girip çekmecesini karıştıran Arzu acaba bir şeyler bulabilecek midir?


Dizi Takip-ci


www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

“Ben Bilmem Eşim Bilir”


“Ben Bilmem Eşim Bilir”

Kanal D’de 7’den 70’e herkesin beğeniyle izleyeceği yeni bir yarışma programı başlıyor.

Hafta içi her gün ekrana gelecek programda,  4 çift kıyasıya yarışacak. Birbirinden eğlenceli ve farklı oyunlarıyla, ekrana gelecek programda; evli çiftler, nişanlılar, sevgililer birbirlerini yeniden tanıyacak, tahminler havada uçuşacak. "En güçlü benim kocam", "En hızlı benim sevgilim", "En becerikli benim eşim" diyen herkesin başvuruda bulunabilecekleri  “Ben Bilmem Eşim Bilir”, yarışmacı adaylarının evlerinde bile deneyebilecekleri oyunlardan kurulu.                                                                                             
Her hafta  0 km. son model bir otomobil kazanma fırsatıYarışmacıların, büyük finalde son model bir otomobil ve para ödülü kazanma şansına sahip olacakları programa başvurular ise,  http://form.kanald.com.tr/bbeb/form.aspx adresinden yapılıyor.


Haberin devamına:



Tıklayarak bakabilirsiniz.


Derlemenin kaynağıda yukardaki linktir...




www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

Engin Akyürek'in Yeni rolü belli oldu


Yeni rolü belli oldu





Yeni rolü belli oldu

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde 'Kerim' karakterini canlandıran Engin Akyürek'in rol alacağı dizi merakla bekleniyordu.

Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu'nu buluşturacak olan, Orhan Kemal'in aynı adlı romanından uyarlanan "Cevdet Bey ve Oğullar"ı dizisinde Engin Akyürek'in de rol alabileceği belirtiliyor.
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile önemli bir çıkış yapan, dizinin en başarılı rol yapan ismi olarak gösterilen Engin Akyürek'in hayranları, yeni sezonda onu hangi dizide göreceklerini büyük bir merakla bekliyor.
Ay Yapım'ın üstlendiği Cevdet Bey ve Oğulları dizisinde Engin Akyürek'in Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşini canlandırması bekleniyor.

Haberin devamına:



Tıklayarak bakabilirsiniz.


Derlemenin kaynağıda yukardaki linktir...


www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar