31 Ağustos 2013 Cumartesi

Polonyalı kadın Ania Lisewska 100 bin erkekle yatacak

Nina Dobrev biyografisi Yabancı oyuncu

Nina Dobrev (Bulgarca: Нина Константинова Добрева - 9 Ocak 1989) Bulgar-Kanadalı oyuncu ve model. Degrassi: The Next Generation'da 6. sezondan itibaren bekar genç bir anne olan Mia Jones'u canlandırdı. Halen The Vampire Diaries isimli Tv dizisinde Elena Gilbert ve Katherine Pierce rolünü canlandırıyor.


Dobrev Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da doğdu ve iki yaşında ailesiyle birlikte Kanada'ya taşındı. İş için Atlanta, Georgia'ya taşınana kadar Toronto,Ontario'da yaşadı. Babası bir bilgisayar uzmanı, annesi ise bir sanatçıdır. 


Alexander isminde mühendislik okuyan bir ağabeyi vardır. Dobrev, Scarborough,Ontario'da J. B. Tyrrell Sr. Public School'da okudu.Wexford Collegiate School for the Arts'tan mezun olduktan sonra Toronto'da Ryerson University 'de sosyoloji eğitimi almaya başladı ancak 2008'de oyunculuk kariyerini devam ettirme kararı dolayısıyla okulu bıraktı. Sonrasında birçok ünlü yeteneğin keşfedildiği Dean Armstrong Acting School'da eğitim aldı. 

Nina Dobrev çok genç yaştan itibaren dans,jimnastik,müzik,tiyatro,görsel sanatlar ve oyunculuk alanında büyük bir gayret ve yetenek gösterdi. Nina, Aesthetic Group Gymnastics'de Kanada'yı temsil etmiştir. 2005'te Kopenhag'da gerçekleşen Senior World Championshipse ve Plzeň' gerçekleşen Junior World Championships e katılmıştır. Dobrev, akıcı bir şekilde Bulgarca, İngilizce ve Fransızca konuşabiliyor.



Modellik işleri,reklamlar derken Nina Dobrev kendini oyunculuk seçmelerinin içerisinde buldu. Kısa bir süre sonra Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf, ve televizyon dizisi Degrassi: The Next Generation gibi yapımlarda rol aldı. Amerikan CTV kanalında yayınlanan The American Mall isminde bir MTV filminde yer aldı. Şimdi The CW kanalında yayınlanan The Vampire Diaries isimli televizyon dizisinde iki karakteri birden (Damon ve Stefan Salvatore isimli iki vampir kardeşin aşkı arasında kalmış bir genç kız olan Elena Gilbert ve intikama susamış, kibirli, Elena Gilbert'ın görsel ikizi olan, Amerikan İç Savaşı zamanında Salvatore kardeşlerin aşık olduğu vampir Katherine Pierce'ı) canlandırmaktadır.

26 Mart 2010'da vizyona giren Sony Pictures Classics yapımı, erotik-gerilim türündeki Atom Egoyan filmi Chloeda da küçük bir rolü vardır. Film ABD'de 3 milyon dolar hasılat yapmıştır.
2012'de vizyona girmesi planlanan, Stephen Chbosky'nin yazdığı The Perks of Being a Wallflower isimli romanın uyarlaması olan, aynı isimli filmde Candace isimli karakteri canlandırmıştır.Kasım 2011'de vizyona girmesi planlanan Jonah Loop'un yönettiği Arena isimli filmde de yer almıştır.


Eylül 2009'da, Dobrev ve The Vampire Diariesdeki rol arkadaşları Candice Accola, Kayla Ewell ve Sara Canning çevreye rahatsızlık vermek suçundan tutuklandı. Aktrisler Georgia Road Köprüsü'nün altından geçen arabaların sürücülerinin dikkatini dağıtacak hareketler yapmakla suçlandı. Gözaltına alınanlardan ünlü fotoğrafçı Tyler Shields köprünün üstünde bir fotoğraf çekimi yaptıklarını açıkladı. Tyler Shields uygunsuz fotoğraf çekmekten 4000$ ceza ödedi ve aktrislere yöneltilen suçlamalar geri alındı.
Dobrev, Sara Paxton ve The Vampire Diariesdeki rol arkadaşları Kayla Ewell, Candice Accola ve Katerina Graham ile yakın arkadaştır.

2007'de Degrassi: The Next Generation dizisindeki rol arkadaşı Daniel Clark ile beraber olan Nina, 2010'dan beri The Vampire Diaries dizisinde Damon Salvatore karakterini canlandıran Ian Somerhalder ile beraber.
Dobrev, sette olmadığı zamanlarda takı tasarımı yapmaktan ve Rock Band oynamaktan hoşlanıyor. İlgilendiği spor dalları arasında; dalgıçlık, 'rüzgar sörfü, wakeboard, tüplü dalış, voleybol, futbol, binicilik, snowboarding ve dağcılık bulunmaktadır. Aynı zamanda mokşa yoga yapıyor.

Nina Dobrev, spor giyim markası Puma'nın başlattığı Project Pink kampanyasına destek vermektedir. Gelirlerinin tamamının göğüs kanseri araştırmalarına aktarılacağı tişört, çanta, ayakkabı koleksiyonunun tanıtım yüzü olan Dobrev, "Bu sezonun Project Pink kampanyasında yer aldığım için gerçekten çok heyecanlıyım. Genç kadınların olaya dahil olması ve farklılık yaratmaları için teşvik edilmesini seviyorum." diyor.

Kaynak belirsiz...Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz....

Ian Somerhalder biyografisi-The vampire diaries(vampir günlükleri) dizisinde oyuncu

Ian Somerhalder
The vampire diaries(vampir günlükleri) dizisinde oynamaktadır.
Vampir günlükleri dizisinde beraber rol aldığı nina dobrev ile ilişkileri var.

Ian Joseph Somerhalder, 8 Aralık 1978 doğumlu Amerikalı aktör, model ve film yapımcısı. 

Young Americans adlı diziyle tanınan ve The Rules of Atraction’daki rolüyle sinemada da adını duyurmayı başaran Somerhalder, en çok 2004’te yayınlanmaya başlayan Lost dizisindeki Boone rolü ile tanınmaktadır.

Edna ve Robert`ın üç çocuğundan biridir, on yaşındayken annesinin desteğiyle modelliğe başlamış ve aralarında Gucci`nin de bulunduğu birkaç ünlü markanın modelliğini yapmıştır.



Somerhalder, Edna ve Robert Somerhalder çiftinin çocuğu olarak Covington, Louisiana`da dünyaya geldi. Babası bina yapımında çalışıyordu. Bob adında bir profesyonel bisikletçi erkek kardeşi ve Robin isminde bir radyo ve televizyon gazetecisi kız kardeşi bulunmaktadır. Babası Fransız ve İngiliz kökenli, annesinin ise kökeni irlanda ve chota kabilesine dayanmaktadır. Somerhalder soyadı onu evlat edinen büyük dedesinden gelmektedir. 

Somerhalder`ın biyolojik büyük dedesi varlıklı bir ingiliz toprak sahibiydi. Göçmen bir işçiye hamile metresiyle evlenmesi ve bebeğe adını vermesi için para ödedi. Somerhalder, onüç yaşındayken anne ve babası boşandı. Ian annesinin yanında büyüdü ki annesini bir röportajında çok inançlı biri olarak tanımlayacaktı. Annesi onu doğu tıbbı ve organik gıdalarla besleyerek büyüttü. Somerhalder bu konuda şöyle der Bebek mamamı hazırlardı ve beni mavi-yeşil deniz yosunlarıyla oyalardı belki de ilkokul üçten beri.

 Hiç şeker kullanmadım ve beyaz ekmek ya da beyaz unlu ürünler tüketmedim. Ev yapımı alkolsüz bira ve soya ile büyüdüm. Bir röportajında Ian Fast-Food yiyemem. On yıldır McDonald`s dan alış-veriş yapmadım. Hergün balık yiyorum. diye açıklar. Ailesi 2005 yılında Louisiana daki Katrina kasırgası ndan önemli ölçüde etkilendi ve haziran 2007 ye kadar toparlanamadılar. Harika bir çocukluk geçirdim.

Atlarımız,motorsikletlerimiz ve botlarımız vardı ancak ben hep daha fazla istedim. Daha büyük bir at, daha hızlı bir bisiklet vs. diyor Somerhalder. İlkokulun sonunda daha 10 yaşlarındayken Edna bana dışarı açılmamı ve hayatımı modellik yaparak kazanmamı önerdi. Bende hemen kabul ettim ve sonrasında New York`taki Ford ajansında 3 yıllık sözleşmeyle çalışmaya başladım. Ian Somerhalder ayrıca solaktır.


gerçek adı : ian joseph somerhalder
doğum tarihi: 8 aralık 1978
burcu: yay
doğum yeri: louisiana, amerika
aşk durumu:vampir günlükleri dizisinde beraber rol aldığı nina dobrev ile ilişkileri var.
göz rengi: gözleri sıklıkla safir mavisi görünmekte ama bazen griye çalabiliyor. :)
doğal saç rengi: kahverengi
boyu: 1.77 m
aktör olmasaydı, deniz biyoloğu,yazar ya da reklamcı olabileceğini söylemiştir. şu sıralar the jack of dimes isimli modellerin hayatını anlatan bir senaryo yazmaktadır.
dalış, kar kayağı, binicilik sporlarıyla ilgilenmektedir. okul yıllarında futbol ve basketbol oynamıştır



Ian Somerhalder, Amerikalı aktör, model ve film yapımcısı, nina dobrev, Lost, Lost 5.Sezon, Lost 6.Sezon, Gucci, ian joseph somerhalder, vampir günlükleri dizisi, vampir günlükleri, the vampire diaries,
Ian Somerhalder, Amerikalı aktör, model ve film yapımcısı, nina dobrev, Lost, Lost 5.Sezon, Lost 6.Sezon, Gucci, ian joseph somerhalder, vampir günlükleri dizisi, vampir günlükleri, the vampire diaries,

dizimizi.com dan derlenmiştir...
Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz...

facebook paylaş butonu

30 Ağustos 2013 Cuma

Burçin Abdullah biyografisi

Burçin Abdullah


Yeni başlayan Kötü Yol dizisinin Filiz'i Rolü ile bizlerin karşısına çıkıcak.



''Filiz zengin, güzel, eğitimi ve bilgi birikimi sebebiyle insanlara biraz yukarıdan bakan bir karakter. Ama bölümler ilerledikçe hikâyesi değişecek, onu çok farklı hallerde göreceksiniz. Çok değişecek. Zamanla ağırlığı artacak bir rol diyebilirim.'' diyor rolü hakkında bir röportajında Abdullah.

1987 doğumlu Burçin Abdullah, bundan yıllar önce 1998'de yayın hayatına başlayan Üvey Baba dizisinde Lamia karakterini canlandırıyordu.


Kemalettin Tuğcu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizi 2003 yılına kadar Star TV'de aynı yıl da Flash TV'de yayınlandı.


Burçin Abdullah, dizide acılar içindeki küçük bir kızı oynuyordu Abdullah.


Örgülü saçları, mavi gözleriyle hayata tutunmaya çalışıyordu. Şemsi İnkaya, Betül Aşçıoğlu, Tunca Yönder gibi tecrübeli yıldızlarla birlikte kamera karşısına geçiyordu Abdullah.


Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünü bitiren Burçin Abdullah daha sonra Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Kara İnci, Kollama gibi yapımlarda oynadı.

Şimdi de Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin kadrosuna katıldı.

Dizideki Selim ve Erdoğan karakterlerini yurtdışına kaçıran Ayçe rolünü üstleniyor.


Burçin Abdullah, Burçin Abdullah biyografisi, Burçin Abdullah biyografisi fatmagülün suçu ne, Üvey Baba dizisi, mavi gözleri, fatmagül mavi gözlü kız, ayçe, selim ayçe, 


Burçin Abdullah, Burçin Abdullah biyografisi, Burçin Abdullah biyografisi fatmagülün suçu ne, Üvey Baba dizisi, mavi gözleri, fatmagül mavi gözlü kız, ayçe, selim ayçe, 
Burçin Abdullah, Burçin Abdullah biyografisi, Burçin Abdullah biyografisi fatmagülün suçu ne, Üvey Baba dizisi, mavi gözleri, fatmagül mavi gözlü kız, ayçe, selim ayçe, 
Hürriyeten derlenmiştir.

Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz...

Irina Shayk bikini mayo firması yüzü oldu


Irina Shayk, Beach Bunny’nin yeni yüzü oldu.





27 yaşındaki Rus manken, mayo firması için geçtiğimiz günlerde birbirinden seksi bikinilerle objektif karşısına geçti.

Resimler:




29 Ağustos 2013 Perşembe

Ecem Karavus kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?

Ecem Karavus kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?

Ecem Karavus, 1989 yılında dünyaya geldi. Fethiye Anadolu Lisesi ve İ.Ü. Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümünü okudu ve mezun oldu. Pis Yedili dizisindeki başarılı rolü ile tanınmaktadır.
Pis Yedili adlı dizide rol almaktadır.

Ecem Karavus Resimleri:







Serenay Sarıkaya biyografisi boyu yaşı kac yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş şarkısı


Biyografi
Serenay Sarıkaya, 01 Temmuz 1991'de, Antalya'da doğdu. Serenay lise eğitimini, "Antalya Saime Salih Konca Lisesi"nde okudu. Serenay Salsa yapmayı, Tenis ve Voleybol oynamayı seviyor ayrıca Rock Müzik dinliyor.
Serenay Sarıkaya, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Avrupa Gençler Güzellik Yarışması"nda, Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmıştır. Yarışmada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek "Jüri Öze.
..l Ödülü"nü almış ve ülkemize dördüncülükle dönmüştür.
Serenay Sarıkaya, Plato Film'de oyunculuk eğitimine devam etmiştir.
- Adanalı 2008 (Sofia)
- Plajda 2008 (Aslı)
- Paramparça Aşk 2008
- Limon Ağacı 2008 (Peri)
- Peri Masalı 2008 (Talya)
- Lale Devri 2011 (Yeşim)





serenay sarıkaya) yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte şarkısı videosu











Kredi Almanın En Kolay Yolu Bank Pozitif Hemen Başvur Buraya tıkla

Güneşi Beklerken 11. Bölüm fragmanı

Güneşi Beklerken 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Zeynep, denizin ortasında kayboluyor. Kerem ve Melis de her yerde onu arıyor. Bu arada sahilde genç bir kızın cesedinin bulunduğu haberi herkesin yüreğine korku salıyor.



Kerem, Melis’e inanmaz ve onu, Zeynep’i denize itmekle suçlar. Geldikleri yolu geri dönerek gecenin karanlığında Zeynep’i ararlar. Ancak aramaları sonuç vermez. Zeynep koca denizde kaybolmuştur. Öte yandan Cem ile kutlama yemeğine çıkan Tülin’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeyi öğrenen Demet ise Cihan’ı konuşmak için çağırır. İkili tam konuşurken Cihan’a kötü haber telefonla gelir. Zeynep’i bir türlü bulamayan Kerem, Barış’ı arar. Zeynep’i arama çalışmalarına Barış da katılır. Hastaneler başta olmak üzere her yeri baştan aşağı tararlar. Barış 24 saat içinde bulamazlarsa ailesine haber vermeleri gerektiğini söyler. Fakat Kerem kararlıdır ne pahasına olursa olsun Zeynep’i bulacaktır. Zaman kazanmak için de Yağmur’dan destek alır. Yağmur, Zeynep’in annesini arayarak bu gece onlarda kalacaklarını söyler. Kerem tarafından yemediği fırça kalmayan Melis, eve döner ancak orada da onu başka can sıkıcı bir gelişme beklemektedir. Demet, Jale’yi tedavi olması konusunda en azından denemeye doktoru ile ikna etmeye çalışır. Arama çalışmaları sırasında ise bir denizde boğulan bir kızın cesedinin karaya vurduğu haberi gelir. Çılgına dönen Kerem cesedi görmek için uğraşırken herkes onun hala izini bulamadıkları Zeynep olmaması için dua eder.

Aslı Tandoğan biyografi-yaşı boyu

Aslı Tandoğan biyografi

mila kunis ve aslı tandoğan benzerliği
Biyografisi

'''Aslı Tandoğan''' 2 Nisan 1979 yılında doğmuştur.. Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında 'Gülüm' adlı dizisiyle oyunculuğa başladı 2007 yılında Dudaktan Kalbe adlı diiyle oyunculuğuna devam etti.

Aslı Tandoğan, Aslı Tandoğan oyuncu, Aslı Tandoğan biyografi, Aslı Tandoğan biyografisi, Kenan İmirzalıoğlu, Kabadayı, Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü, sevişme asklı tandoğan, 
Aslı Tandoğan, Aslı Tandoğan oyuncu, Aslı Tandoğan biyografi, Aslı Tandoğan biyografisi, Kenan İmirzalıoğlu, Kabadayı, Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü, sevişme asklı tandoğan, 

 2007 yılında son olarak Kabadayı adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaştı.




Aslı Tandoğan, Aslı Tandoğan oyuncu, Aslı Tandoğan biyografi, Aslı Tandoğan biyografisi, Kenan İmirzalıoğlu, Kabadayı, Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü, sevişme asklı tandoğan, Aslı Tandoğan, Aslı Tandoğan oyuncu, Aslı Tandoğan biyografi, Aslı Tandoğan biyografisi, Kenan İmirzalıoğlu, Kabadayı, Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü, sevişme asklı tandoğan, 
Aslı Tandoğan, Aslı Tandoğan oyuncu, Aslı Tandoğan biyografi, Aslı Tandoğan biyografisi, Kenan İmirzalıoğlu, Kabadayı, Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü, sevişme asklı tandoğan, 
Aslı Tandoğan, Aslı Tandoğan oyuncu, Aslı Tandoğan biyografi, Aslı Tandoğan biyografisi, Kenan İmirzalıoğlu, Kabadayı, Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü, sevişme asklı tandoğan, 


Aslı Tandoğan kabadayı filmi sevişme sahnesi:


sinemalar dan derlenmiştir..
Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz...

Ceren Moray biyografisi kimdir resimleri

Eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Serseri Aşıklar, Dayı, Nefes Nefes, Doktorlar ve Kavak Yelleri dizilerinde rol almıştır.  Kavak Yelleri dizisinde Su karakterini canlandırmaktadır.

Resimleri:




Kredi Almanın En Kolay Yolu Bank Pozitif Hemen Başvur Buraya tıkla

Gaye Gürsel biyografisi kimdir boyu


Gaye Gürsel


2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre bir organizasyon şirketinde çalıştıktan sonra yurtdışına gitti. Döndüğümde ise 'Haziran Gecesi' dizisinde oynamaya başladı.
Resimleri:




Kredi Almanın En Kolay Yolu Bank Pozitif Hemen Başvur Buraya tıkla

Bergüzar Korel Biyografisi-Hakkında-Yaşı-Oynadığı Diziler


Bergüzar Gökçe Korel, 2 Eylül 1982 İstanbul doğumlu. Babası ünlü oyuncu Tanju Korel annesi Hülya Darcan. Zeynep isminde 1 Mart 1975 istanbul doğumlu birde kardeşi var. Bergüzar'ın isminin ingilizce çevirisi ise "Keepsake". Bergüzar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu.


Oyunculuğa kendi isteğiyle başladı. Babası çok destek verdi. Oyunculuk ile tanışması lise yıllarında tiyatro üzerine bir iki çalışması ile oldu.

"Sihirli Anahtar" oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışıyor.

Bergüzar Korel ilk oyunculuk deneyinimi, annesi Hülya Darcan ve babası Tanju Korel'in hem yapımcılığını üstlendikleri hemde oynadıkları TRT'de yayınlanan "Zeytin Dalı" isimli TV dizisinde yaşadı.


İkinci oyunculuk deneyiminde ise, senaryosunu babası Tanju Korel'in yazdığı "Kırık Kanatlar" dizisinde oynadı. Daha sonra "Şen Olasın Ürgüp" isimli televizyon için yapılmış filmde oynadı.

Bergüzar'ın Kurtlar Vadisi Irak filminde oynama öyküsü ise ilginç. Filmde oynama teklifini, babası hastanede hayata gözlerini kapamadan iki dakika önce gelen telefonla almış. Babası Tanju Korel 21 Eylül 2005 tarihinde akciğer kanseri sebebiyle yaşamını yitirdi. Annesi, "Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi" diyerek, görüşmeye gitmeye ikna etti.
Filmleri - Oyuncu (6 Film)
Adak 2006
Binbir Gece (Şehrazat) 2006
Zeytin Dalı
İklim 2005
Kurtlar Vadisi Irak (Leyla) 2005
Cemalim 2005
Kırık Hayatlar
KaradaYı 2013

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar