24 Ocak 2014 Cuma

The Mentalist 6.sezon 12.bölüm izle

The Mentalist 6.sezon 12.bölüm:
Video Player problemi nedeniyle vidoe yayınlanamamakta






  • The Mentalist, 23 Eylül 2008 tarihinde CBS'de yayınlanmaya başlayan polisiye dizi. 6. ve son sezonu yayınlanmaktadır.
    İlk bölüm yayın tarihi: 23 Eylül 2008
    Kanal: CBS
    Tema şarkısı: Believe
    Programın yaratıcısı: Bruno Heller
    Oyuncular: Simon Baker, Robin TunneyAmanda Righetti
    Yazarlar: Bruno HellerAshley GableDaniel Cerone
  • 14 Ocak 2014 Salı

    Medcezir 17. Bölüm İzle

    Medcezir 17. bölüm:




    Özet:Medcezir son bölümünde Yaman’la Orkun arasındaki yüzleşme, etkisi uzun süre devam edecek bir deprem başlatır. Orkun, ailesinin ve arkadaşlarının önünde sadece itibarını kaybetmekle kalmaz; babasının öfkesinin hedefinde kaldığında gururu da yerle bir olur. Yaman ise temiz bir başlangıç yapmak için Orkun’dan sonra Hasan’la da yüzleşir. Geçmişine ait bütün karanlık kapıları tek tek kapatmaya kararlıdır.

    Aynı gece Faruk’un geçirdiği trafik kazası Yaman’ın Tozludere’deki hayatına da dokunur. Öte yandan Mira ile Yaman’ın ayrıldıkları günden sonra ilk kez sakin bir şekilde konuşmalarına da olanak sağlar. Yaman, Mira’nın umutlarını yeniden yeşertecek değerli bir adım atar.

    Civanoğlu ailesinin evinde başlayan kriz beklenmedik bir sonla noktalanır. O andan itibaren Yaman ile Orkun arasındaki gerginlik ezeli bir düşmanlığa dönüşür..

    Orkun geçireceği büyük değişimden sonra, Yaman’ın karşısına eskisinden çok daha tehlikeli ve güçlü bir düşman olarak çıkar.

    Medcezir 18. bölümü ile 17 Ocak Fragmanı


    Medcezir 18. bölümü ile 17 Ocak günü Star TV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.Medcezir 18. bölüm fragmanları haberin devamında izleyebilirsiniz.

    Star TV'nin soluksuz izlenen reyting rekortmeni dizisi Medcezir bomba gibi bir bölümle hayranlarının karşısına çıktı. Medcezir'ın 10 Ocak akşamı yayınlanan 17. bölümü izleyenlerden tam not almayı başardı. Medcezir 18. bölüm ilk fragmanı Star TV ekranlarında yayınlandı.
    Medcezir dizisi ile ilgili yorum, ipucu, görüş veya tahminlerinizi Medcezir 18. Bölüm fragmanları altındaki kutucuğa yazarak bizlere ve diğer okuyucularımıza ulaştırabilirsiniz.
    Medcezir 18. bölüm fragmanını izlemek için resme tıklayınız...(Henüz Yayınlanmamıştır..)

    12 Ocak 2014 Pazar

    Game of Thrones'un Yeni Sezon başlama tarihi belli olldu


    Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan 'Game of Thrones' dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu.

    Yazar George R. R. Martin’in aynı adlı roman serisinden uyarlanan ve bir televizyon klasiği olarak kabul edilen dizinin merakla beklenen 4. sezonunun 6 Nisan’da başlayacağı açıklandı.

    Dizide üç sezon boyunca rol alan Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke ve Kit Harington yeni sezonda da rol alacak.

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Rastgele Yayınlar