29 Ocak 2012 Pazar

Beren Saat Hollywood Yolcusu 60. Yeni Bölüm Fatmagülün Suçu ne (Fatmagül Fransız sever) dizi haberleri

'Fatmagülün Suçu ne' (Beren Saat Hollywood Yolcusu) 60. Yeni Bölüm (Fatmagül Fransız sever) dizi haberleri

 Fatmagülün Suçu ne  Her türlü haber

 Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm hd izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm son bölüm seyret Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm hd izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm son bölüm seyret Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm hd izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm son bölüm seyret Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm izle, Fatmagül

Başrolünde oynadığı Aşk-ı Memnu dizisiyle tüm Ortadoğu ve Arap dünyasını hatta Balkanlar'ı fetheden Beren Saat, şimdi de Hollywood'a yelken açıyor

İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin çektiği 'Gergadanın Son Şiiri' filminde Beren Saat'in adı geçiyor. Filmin İranlı oyuncusu Behrouz Vossoughi, Saat’i bir yönetmen arkadaşıyla tanıştırmak için Los Angeles’a davet etti. Milliyet'te yer alan habere göre Saat’in yaz aylarında ABD'ye gitmesi bekleniyor.


Beren'in Fransız tutkusu


Boğaz'da 2.5 milyon dolara ev alan Beren Saat'in kalbinde ve evinde Fransız Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm hd izle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm son bölüm seyret Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm hd izle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm son bölüm seyret Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm hd izle, Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm son bölüm seyret Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm izle, Fatmagülrüzgarı esiyor. Oyuncu yeni yuvasının dekorasyonunu Fransız aşkı Cesar'la birlikte yapıyor.

YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR
En çok kazanan ünlülerden olan Beren Saat, kazancını har vurup harman savurmuyor. Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Saat, 2.5 milyon dolara Arnavutköy'de boğaz manzaralı bir ev aldı. Oyuncu, yeni yuvasının dekorasyonu için kesenin ağzını açtı.

PARİS'TE AŞK TATİLİ
Evini baştan aşağı dizayn edecek olan Beren Saat, Fransız sevgilisi Cesar'ın tavsiyesi üzerine soluğu geçtiğimiz günlerde Paris'te aldı. Burada hem romantik bir aşk tatili yapan hem de ünlü dekorasyon mağazalarını gezen Beren Saat ve sevgilisi yüklü bir sipariş verdi.

FATURA 200 BİN EURO

Yeni evinin dekorasyonu için alışveriş yapan Beren Saat'e sevgilisi Cesar eşlik etti. Aşkının zevkine güvenen Beren Saat'in yaklaşık 200 bin euro'luk sipariş verdiği iddia edidi.

Başrollerini engin Akyürek ve Beren Saat'in paylaştığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelecek.




 
Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde;

Mustafa, Yaşaranlar'ın baskısından kurtulmak için Fahrettin Ilgaz'ın ormandaki evine saklanmıştı. Durumdan habersiz olan Fatmagül ve Kerim, Özge ile ailesini Orman evine yerleştimeye karar vermişti. Fatmagül'ü İstanbul'da bırakarak baba evine giden Kerim, Mustafa'nın silahından çıkan kurşunla vurulmuştu.

59.Bölüm:
Tek part izleyebilirsiniz...


 
Youtubeden alınmıştır... Tanıtım amaçlıdır...

Dizinin perşembe akşamı yayınlanacak olan 59. bölümünde;

Mustafa tarafından vurulan Kerim, orman evinde yaşamla ölüm arasında büyük bir mücadele verecek. Mustafa tüm suç delillerini yok etmeye çalışırken, Kerim'i de kaderiyle baş başa bırakacak. Geçen her dakika, Kerim'in hayati tehlikesini daha çok arttıracak. Kerim'in tüm gücünü toplayarak telefonla son kez Fatmagül'e ulaşması, sessiz devam eden gecenin ortasına bomba gibi düşecek. Bilinci kapalı bir halde Kerim'e ulaşıldığında, hastanede korkulu bir bekleyiş başlayacak. Mustafa ise yurtdışına kaçmak üzere İzmir'e doğru yola çıkacak. Vural'dan sonra Kerim'in de vurulması, Yaşaranlar cephesinde akıllara ilk Mustafa'yı getirecek. Sıranın kendilerine geldiğini düşünen Erdoğan ve Selim büyük bir korku yaşayacak. Öte yandan sıfırdan kurduğu şirketini kaybedeceğini fark eden Reşat Yaşaran, depresyona girecek. Soru işaretleri takip edildiğinde Kerim'in vurulmasıyla ilgili izler Avukat Kadir'i de Mustafa'ya götürecek. Tüm şüpheleri üstüne çektiğini fark eden Mustafa, kaçmak için hazırlıklarını da tamamlarken, Fatmagül ve Kerim ise tüm kötülüklere inat mutlu olmak için birbirlerine daha sıkı sarılacaklar.

Dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek'in fan sayfasında yazan bilgilere göre;

Kerim; Fatmagül ve ailesi tarafından hastaneye kaldırılacak. Korkulu bekleyiş Kerim'in kendine gelmesi ile son bulacak. İlk defa Kerim'i kaybetme korkusuyla yüzleşen Fatmagül, duygularını net bir şekilde ifade edecek. İkili arasındaki konuşma ise şu şekilde olacak:

FATMAGÜL: Çok korktum Kerim.. Seni kaybedeceğim diye çok korktum. Seni bir daha göremeyeceğim diye korktum. Sen olmadan nasıl devam edeceğim diye düşündüm. Kendimi o kadar güçsüz hissettim ki... Yokluğunu düşünmek bile çok acı verdi... Dua ettim hep, dua ettim beni bırakıp gitme diye…

KERİM: Ölseydim bile mutlu ölecektim,kulağımda beni sevdiğini söyleyen sesin..




Beren Saat: Seneye dizi yok!


Altı yıldır peş peşe "Hatırla Sevgili", "Aşk - ı Memnu" ve "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizilerinde oynayan Beren Saat, Ay Yapım'ın eylülde çekeceği yeni projesi "Cevdet Bey ve Oğulları"nda oynamayı kabul etmedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynayacağı dizi için gelen teklife Saat, "Çok yoruldum. Bir sene ara vermek istiyorum" diye yanıt verdi.

Saat, haziran ayında "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisi final yaptıktan sonra Fransız sevgilisi Cesar'la tatil yapmayı planlıyor.

ÇAĞAN IRMAK'IN FİLMİNDE OYNAYACAK

Milliyet'in haberine göre; oyuncu, yalnızca Ay Yapım'ın "Yaseminler Tüter Mi Hâlâ?" eserinin filminde rol alacak. Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimleri nisan ayında başlayacak ve 8 ay sürecek.



Kadir Bey, sonunda Meryem Hanım'a evlilik teklifi edebildi.

Meryem Hanım'a karşı hisleri olan Kadir Bey, Kerim'in de desteğiyle Meryem Hanım'a evlilik teklifinde bulundu.

Orman evini düzenlemek için oraya giden Kerim vuruldu.


Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yayınlanan son bölümünde, Özge ve ailesine yardımcı olmak için seferber olan Fatmagül ile Kerim, onların Mithat'tan korunmaları için en uygun yerin orman evi olduğuna karar verdikten sonra, Kerim evi ısıtmak için bir gece önceden oraya gitti.

Öte yandan polis ve Yaşaranlar'dan kaçan Mustafa, ormandaki eve sığınmıştı. Kerim'in gelmesiyle paniğe kapılan Mustafa, kendini korumaya alarak gizlendi.

Tam o sırada gelen bir tüfek sesiyle Kerim vuruldu.



Erdoğan’ın evlerine kadar girip, Fatmagül’ün gelinliğine dokunmuş olma ihtimali Kerim’i çileden çıkarır. Kerim’in ellerinde parçalanan gelinlik, Fatmagül’ün en büyük hayalini de alıp götürür. Erdoğan’ın karşısına çıkıp hesap sormak isteyen Kerim’i, Kadir engeller. Yaşaranlar’a karşı kendisini çaresiz hisseden Kerim’in öfkesi yavaş yavaş kendine dönmeye başlar. Kerim giderek içine kapanır. Erdoğan’la, Reşat Yaşaran arasında bir süredir devam eden sessiz savaş, Erdoğan’ın kendisine kurulan tuzağı öğrenmesiyle daha da sertleşir. Yaşaranlar, aile içi meseleleriyle uğraşırken Kadir, Erdoğan’ı köşeye sıkıştıracak delile ulaşır. Fatmagül, öfkesini içine attıkça sessizliği büyüyen Kerim’e destek olmaya çalışmaktadır. Bu arada Gül Mutfağı’na kadar gelip ondan yardım isteyen annenin acısına kayıtsız kalamayan Fatmagül, hikayesini öğrendiği Özge’yle konuşmaya karar verir. Bu karşılaşma Kerim’i de farklı biçimde etkiler. Erdoğan’ın yeniden sorguya çekilmesiyle daralan çember, Mustafa’yı da içine çekmeye başlar. Kapana kısıldığını anlayan Mustafa, tek çıkış yolunu kullanmaya karar verir. Maddi zorluklar Fatmagül ve Kerim’in sıkıntılarına bir yenisini eklerken, Özge’nin sesi yeni bir umudun müjdesi, yeni bir mücadelenin başlangıcı olacaktır.



Özge’nin yardım çığlığı, Fatmagüller’i harekete geçirir. Fatmagül, Kerim ve Kadir, Özge’ye ulaştıklarında, karşılaştıkları manzara hepsini derinden sarsar. Özge uzun süren sessizliğinin ardından büyük bir mücadeleye ilk adımını atarken, Fatmagül her anında ona destek olmak için yanında olur.

Ailesiyle iletişime geçen Mustafa, kapıya gelen polislerin Vural cinayetiyle bir ilgisi olmadığını öğrenir. Ancak bu yeni bilgi Mustafa’yı yolundan döndürmeye yetmez. Mustafa güvenli olduğunu düşündüğü tek yerde saklanırken, geçmişiyle muhasebesi daha çok büyür. Özge’nin yaşadığı acı Fatmagüller’i etkisi altına almışken, Kadir de Ebe Nine’ye duygularını açmak için cesaretini toplamaya çalışır. Ebe Nine’yle Kadir’in geleceğe dair alacakları önemli karar, tüm ailenin havasını bir anda değiştirecektir. Maddi zorluklar nedeniyle iflasın eşiğinde olan Yaşaranlar’ın gündeminde, Yaşaran Holding’e yapılan ortaklık teklifi vardır. Bu teklifin arkasındaki isim intikamını almak için ortaya çıktığında, Reşat Yaşaran şirketinin geleceği adına önemli bir seçim yapmak zorunda kalır. Özge’nin eniştesinden şikayetçi olmasıyla başlayan süreç, Özgeler’in güvenliğini tehdit eden bir hal alır. Bu durum Fatmagül ve Kerim’i harekete geçirir. Kerim, Özge ve ailesini güvenli bir yere yerleştirmek için yola çıktığında, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

Özge'nin gerçekten yardıma ihtiyacı vardır ve Fatmagül bu yardım çığlığına sessiz kalmaz.Fatmagül,kerim ve kadir Özgeye yardıma koşarlar,Özge'nin ali herkesi derinden sarsar.Fatmagül Özge'nin her anında yanında olmaya çalışır.

Fatmagül Özgeye yardım etmeye karar verir.Tüm aile özge'ye yardım için seferber olmuştur.Mustafa evine gelen polislerden vural cinayetiyle bir alakasının olmadığını ögrenir ve ailesiyle irtibata geçer.

Mustafa başını sokacak ve belalardan uzak duracak kimsenin bilmediği bir ev aramaktadır ve en nihayetinde aradığı evi bulur.Evde kaldığı süre içerisinde geçmiş aklına gelip durur.Bir yandanda geçmişyle hesaplaşmak isteyen Mustafa işi gittikçe zorlaşmaktadır.

Kadir Ebe Nine'ye Duygularını Açmak İster.

Kadir ebe nineye duygularını açmak ister.Kadir ve ebe nine'nin alacağı kararlar tüm ailenin geleceğini etkileyecek şekildedir.Yaşaranlar holding iflasın eşiğindedir ve iflas etmemek için gerekli müdahaleleri yapmak durumundadırlar.Yaşaranlar holdinge bir ortaklık teklifi gelir ve teklifi eden kişi yaşaran holdingin düşmanlarındandırReşat Yaşaran önemli bir karar almak durumundadır.Ya şirket iflas edecektir yada ortaklık kurup rahat bir nefes almaya çalısacaktır.Reşat Yaşaranın bu bölümde bayağı bir başı ağrıyacaktır.

Özge eniştesinden şikayetçi olur ve bu durum özge'nin hayatını dahada tehlikeye sokacaktır.Fatmagül ve Kerim bu durumun farkına varıp özge için sığınacak bir yer aramaya çalışırlar

Fatmagül ve Kerim Özge'ye yardım etmeye çalışırken daha büyük bir tehlikeyle karşılaşıcaklar...



Mukaddes yenge flaş kurbanı

"Yalan Dünya" dizisinin ilk bölümü için düzenlenen kutlama yemeğine katılan Esra Dermancıoğlu flaşların kurbanı oldu. Dermancıoğlu, gece çıkışı magazin muhabirleriyle karşılaştı. Üzerine siyah renkli bir t-shirt giyen oyuncunun iç çamaşırı flaşlar patladığı anda olduğu gibi gözler önündeydi. Ne yapacağını şaşıran Dermancıoğlu ise çareyi mekandan hızla uzaklaşmakta buldu.


Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz.kaynak belirtilmek şartı ile yayın yapılmaktadır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar