15 Ocak 2012 Pazar

Fatmagülün Suçu Ne dizisinin Mukaddes Yengesi gece alemlerine transparan Giyiyor

Fatmagülün Suçu Ne dizisinin Mukaddes Yengesi gece alemlerine transparan takılıyor

Esra Dermancıoğlu meğer sütyen giymemiş... "Fatmagülün suçu ne" dizisinin korkunç yengesi Mukaddes (Esra Dermancıoğlu), katıldığı "Yalan Dünyanın" yemeğinden çıkışta magazin muhabirlerinin flaşları patlayınca göğüsleri tamamen ortaya çıktı. Kırkından sonra kocasını boşayan Esra Dermancıoğlu o gece yeni bir çılgınlık yapıp meğer sütyen takmamış...
Mukaddes yenge flaş kurbanı

"Yalan Dünya" dizisinin ilk bölümü için düzenlenen kutlama yemeğine katılan Esra Dermancıoğlu flaşların kurbanı oldu. Dermancıoğlu, gece çıkışı magazin muhabirleriyle karşılaştı. Üzerine siyah renkli bir t-shirt giyen oyuncunun iç çamaşırı flaşlar patladığı anda olduğu gibi gözler önündeydi. Ne yapacağını şaşıran Dermancıoğlu ise çareyi mekandan hızla uzaklaşmakta buldu.

ESRA DERMANCIOĞLU NASIL OYUNCU OLDU


Bir grup kadın, bir arkadaşlarının doğum gününü kutluyor. Partinin pastası orijinal; üzerinde bir sürü yol var. Herkes birbirine soruyor. Seçtiğin yoldan memnun musun? Fırsat bulsan makas değiştirir misin? Esra düşünmeden cevap veriyor: “Aslında hep oyuncu olmak istedim!”

Birkaç hafta sonra, Otto Santral’de kocası, kızı ve arkadaşlarıyla pizza yerken telefonu çalıyor. Arayan “Avrupa Yakası”nın senaristi, oyuncusu ve o doğum gününün misafirlerinden biri olan Gülse Birsel. “Bir rol yazdım tek bölümlük, oynamak ister misin” diye soruyor. Dermancıoğlu “Avrupa Yakası”nın 6’ncı sezonunun 163’üncü bölümünde konuk oyuncu olarak kameralarla işte böyle tanışıyor.



EŞİM OYUNCU OLMAMI İSTEMEDİ

Esra Dermancıoğlu, cümbüşü icat eden Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunu. Geçtiğimiz yaz boşandığı eşinden şimdi 7 yaşında olan bir kızı var: “Dizideki rolü boşandıktan sonra aldım. Boşandım ve oyuncu oldum gibi bir durum yok elbette. Ama eski eşim oyuncu olmamı istemiyordu. Bu da ilişkimizi zedelemiştir mutlaka. Bir noktada dünyalarımız ayrıldı. Ama ben çok şikayetçi değilim değişik durumların içinde olmaktan. Ne isteyip istemediğini daha iyi anlıyor insan.”

MUKADDES YENGENİN AKLI AŞNA FİŞNEDE


Daha ilk rolüyle tanınan, bir anlamda rüştünü ispat eden Esra Dermancıoğlu, çoğunluğun aksine oynadığı karakteri o kadar da kötü bulmuyor: “Mukaddes’ın tatlı bir tarafı var aslında. Komik, çocuk bir tarafı da var. Bıdı bıdı konuşuyor. Fatmagül’ü satması dışında bir kötülüğünü görmedim ben. Çok gırgır bir yanı var. Seksi, kadın, hırçın. Aklı aşna fişnede. Mukaddes açık bir kadın. Halbuki kötülük çok başka bir şey. Kötülüğü anlayamazsın. Gizli olduğu zaman daha korkunçtur. Bu kadın düşündüğünü de söylüyor. Çocuğunu da gizli gizli değil açıkça dövüyor.”

Kaynak: www.medyarazzi.com dur.Hiç bir yasal yükümlülük blogumuza ait deildir...Blog ana sayfamızdada belirtildiği gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar