15 Nisan 2012 Pazar

Kıvanç Tatlıtuğ biyografi-Kuzey guney de kuzey

Kıvanç Tatlıtuğ


  • İpad 3 Kazanma Şansını Yakalayın...Linke tıklayıp bakmanız yeterli.
http://dizitakipci.blogspot.com/2012/06/bu-kafalara-ulasmak-icin-ne-gerekir_6784.html




2002 'Best Model Of The World' (Dünya'nın en iyi mankeni) yarışmasını kazandı. 
Ortaokulu Yenice Özel Çağ Lisesi’nde okudu. Adana'’dayken Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü’'nde basketbol oynadı. 


1997 yılında babasının ciddi bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana’'dan İstanbul’'a taşındı. İstanbul Kalamış Lisesi'’nden mezun olan Kıvanç’'ın aklı fikri basketboldaydı. 
Tek hayali NBA’'de basketbol oynamak olduğu için Ülker'den gelen cazip teklifi hemen kabul etti ve orada 2 sene forma giydi. Sonra 1 sene BJK, 1 sene de Fenerbahçe’'de oynadı. Ancak dönüş yaptığı BJK'de sakatlanması tüm hayallerini suya düşürdü ve profesyonel basketbol hayatına son verdi. 
O dönemlerde yakın çevresinin sürekli fiziğine iltifatlarda bulunduğunu, model olması için kendisini yönlendirmeye çalıştığını söylüyor Kıvanç Tatlıtuğ. O ise bunlara hiç kulak asmadı. Ta ki annesinin yaptığı sürprize kadar!  
Annesi, Beylikdüzü’'ndeki bir marketin camında "profesyonel mankenler ile çalışır mısınız?"’ ilanını görünce, Tatlıtuğ'’un yanında bulunan bir resmini göndermiş. İlan verilen şirketten kendini aradıklarında şaşkına dönmüş ama teklifi de kabul etmiş. "‘Ben sporcuyum, ne işim olur mankenlikle?"’ derken bir anda kendini defilede bulmuş. Daha sonra gelen teklifleri değerlendiren Kıvanç, işin hoşuna gitmesi ile bu mesleğe profesyonel olarak başlamış.


Kuzey güney de kuzey rolünü canlandırmaktadır.


Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç tatlıtuğ biyografi, kıvanç aşkı memnu, kıvanç behlül, behlül, kıvanç kuzey, Kuzey güney, kuzeyi, -Kuzey güney de kuzey, 
Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç tatlıtuğ biyografi, kıvanç aşkı memnu, kıvanç behlül, behlül, kıvanç kuzey, Kuzey güney, kuzeyi, -Kuzey güney de kuzey, 


diziler.com dan derlenmiştir...


Dizi Takip-ci Özgün yazısı değildir.Yinede Kaynak belirtilmeden kullanılmasın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar