26 Ekim 2014 Pazar

Tuvana Turkay Biyografisi Boy Kilo Beden Burç

 TUVANA TÜRKAY

Şimdilerde Kara Para Aşk dizisinde yeniden izleyici karşısına çıktı.Bahar karakterini canlandıran oyuncu,yeni başlayan ancak kısa sürede sevilen dizide başrol oyuncularından biri.

Tuvana Türkay biyografisi:

3 Ekim 1990 İstanbul üsküdar doğumlu .Terazi burcu. Lise öğrenimini güneş kolejinde tamamlayan tuvana türkay Beykent üniversitesi Radyo tv sinema öğrencisi.Oyunculuk kariyerine 9 yaşında reklam filmlerinde başlayan Tuvana ;Kent Şeker ,Türk Telekom ,Only Ped ,Akbank , Ayyıldız GSM , Kek Reklamı .

Coca Cola vb pek çok reklam filmlerinde rol aldı.Akademi Neodan oyunculuk eğitim
i aldı . 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı . Kanal 1'de cumhur cemaat dizisinde ,Samanyolunda Kollama dızisınde rol aldı.








 İlk Başrol 'ü Trt 1'de yayınlanan İsrail ile aramızda diplomatik krize neden olan ''ayrılık aşkta ve savaşta filistin ' dizisi oldu . Ayrılık dizisi daha sonra Suudi Arabistand'a yayınlanmıştır ve büyük bir izleyici kitlesine sahıp olmuştur ...Tuvana Türkay'ın ikinci başrol'ü olan ve Abdulhamit döneminde yaşanan sultanların aşkını anlatan' Nakş-i dil sultan' ise tv dizisi olarak başlayıp belgesel haline getirilmiştir.






Tuvana Türkay Pazartesi günleri Fox tv de ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisinin Başrollerinden' Bade Palalı (Hancıoğlu) 'karakteriyle ekrana gelmektedir.










TUVANA TÜRKAY







Boy 1.75
Beden 36
Göz rengi Yeşil
Saç rengi Koyu kestane
Ayakkabı no 38
Burç Terazi



KARA PARA AŞK *** ÇARŞAMBA 20:00 da (Güncel Dizisi)

YER GÖK AŞK ***PAZARTESİ 20:30 (FİNAL)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar