2 Mart 2012 Cuma

Arda Turan ve Sinem Kobal aşkının sonu;Dedikodular doğru çıktı

Dedikodular doğru çıktı

Dedikodular doğru çıktı

Atletico Madrid'in yoğun maç trafiği, Arda Turan ve Sinem Kobal aşkının sonu oldu.

Atletico Madrid takımında top koşturan Arda Turan ve oyuncu sevgilisi Sinem Kobal’ın arasına kara kedi girdi. 2.5 yıldır birlikte olan çiftin ilişkisi şu sıralar çıkmazda. Birbirlerini daha fazla yıpratmak istemeyen çift 20 gün önce oturup konuşarak ilişkilerine ara vermeye karar verdi. Bunun üzerine Sinem Kobal apar topar İstanbul’a ailesinin yanına döndü.

AŞK BU FOTOĞRAFLARLA ORTAYA ÇIKMIŞTI (FOTO-GALERİ)
Vatan gazetesinden Özlem Ülkü'nün haberine göre; Arda Turan  milli maç için geldiğiİstanbul’da arkadaşlarıyla buluşup, hasret giderdi. Önceki akşam Şamdan gece kulübünde boy gösteren Turan’a erkek arkadaşları ve onların sevgilileri eşlik etti. Arabası olmayan Turan’ı yine arkadaşları evine bıraktı. Ünlü futbolcunun yakınlarına “Sinem’le ilişkimizin yarın ne olacağı belli olmaz” dediği, çiftin sorunları çözmek için her şeyi zamana bıraktığı öğrenildi. Öyle ki yeniden barışma ihtimallerine karşın çiftin ayrılık iddiaları konusunda temkinli açıklamalar yaptıkları öne sürüldü.

BU MUTLULUK MAZİ Mİ OLUYOR (FOTO-GALERİ)
Kobal kaza yaptı
Öte yandan, Sinem Kobal dün Levent’te annesine ait Land Rover ciple trafik kazası yaptı. Kobal kazadan yara almadan kurtulurken, aracında maddi hasar oluştu.
İBRAHİM SETEN DE AYRILIĞI DOĞRULADI 
Sosyal paylaşım sitesi twitter'da da geniş yankı uyandıran ayrılık haberi, Arda Turan'ın yakın arkadaşı olan Vatan gazetesi spor Müdürü İbrahim Seten tarafından da doğrulandı.

Kaynak: Hürriyet Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar