12 Ağustos 2012 Pazar

Beril Kayar Kimdir, Beril Kayar’ın Hayatı, Beril Kayar Biyografi

Beril Kayar Kimdir, Beril Kayar’ın Hayatı, Beril Kayar Biyografi

 kimdir,  ve gibi sorular ünlü oyuncu ’ın adını Feriha koydum dizisiyle anılmasıyla birlikte merak konusu olmaya başladı. Adını Feriha Koydum dizisinin tutkunlarına bilgi vermek için siz değerli takipçilerimize biyografi bilgileri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Güzelliğiyle ve oyunculuktaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken  hakkındaki olumlu ve olumsuz düşüncelerinizi bizlerle paylaşın.

Beril Kayar Kimdir, Beril Kayar’ın Hayatı,
10 Kasım 1987 doğumlu olan Beril Kayar İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuktan önce modellik yapan Beril Kayar modellik sektöründe de büyük başarılara imza atmıştır. Son zamanlarda adını Feriha koydum dizisinde Feriha adlı karakterin yerine geçmesi beklenilmekte. Daha önleri Acayip hikayelerde Rakkase rolüyle karşımıza çıkmıştı.


Sezon finali yapması beklenen ancak yapımcı tarafından devam kararı alınan Adını Feriha Koydum dizisine Beril Kayar dahil oldu.Feriha’nın yerine geçecek oyuncu Beril Kaya kimdir?
24 yaşındaki oyuncu model Beril Kayar ilk oyunculuk deneyimi ile büyük beğeni toplayan Kayar daha önce verdiği bir röportajda “Yavaş yavaş, içime sinen işlerle ilgili olarak görüşmelerimi sürdürüyorum. Şu anda huzur anlamında tam da istediğim noktadayım; dolayısıyla ekrana veya beyazperdeye atacağım adımın bilinçli olacağından şüphem yok” diye konuşmuştu. Beril Kayar, yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un aşk yaşayacağı polisi canlandıracak.

Beril Kayar Kimdir ?



Genç ve güzel oyuncu Beril Kayar (24) oldu. Bir süredir oyunculuk eğitimi alan genç model, ekranlara ‘Acayip Hikayeler’de canlandırdığı Rakkase rolü ile merhaba demişti. İlk oyunculuk deneyimi ile büyük beğeni toplayan Kayar daha önce verdiği bir röportajda “Yavaş yavaş, içime sinen işlerle ilgili olarak görüşmelerimi sürdürüyorum. Şu anda huzur anlamında tam da istediğim noktadayım; dolayısıyla ekrana veya beyazperdeye atacağım adımın bilinçli olacağından şüphem yok” diye konuşmuştu. Beril Kayar, yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un aşk yaşayacağı polisi canlandıracak.

http://www.haberevet.com/haber/20120812/623393/beril-kayar-kimdir--adini-feriha-koydum-un.html
ve
http://www.e-sorgu.org/beril-kayar-kimdir-beril-kayarin-hayati-beril-kayar-biyografi.html
den derlenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar