12 Ağustos 2012 Pazar

Criminal Minds: Suspect Behavior bölümleri izle ve özeti

Criminal Minds: Suspect Behavior, Amerikan CBS televizyonunda 16 Şubat 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayacak yeni polisiye dizidir. Criminal Minds: Suspect Behavior, çok sevilen Criminal Minds adlı dizinin spin-off'udur. 


Akademi ödüllü Forest Whitaker ve Janeane Garofalo'nun başrollerini paylaştığı dizi, ülkenin en azılı suçlularını yakalamak için agresif taktikler ve alışılmamış soruşturma yöntemleri kullanan FBI Davranış Analizleri Birimi içerisindeki bir grup üst düzey ajanı konu edinmektedir. 



Birim Şefi Özel Ajan Sam Cooper (Forest Whitaker) düşüncelerine sadık kalmak için kariyerini bile göz ardı etmekten korkmayan gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak oldukça hiddetli bir doğuştan liderdir. Cooper politik bürokrasiden uzak durmaya çabalamakta ve yine adamlarını da bu mantığa sahip kişiler arasından özenle seçmektedir. 




Ekibi: Beth Griffith (Janeane Garofalo) gruba FBI Tehdit Değerlendirme Görev Güçleri’nden yeni katılmış olan iradeli ve açık sözlü bir üyedir. Eski Britanya Özel Kuvvetler üyesi Mick Rawson (Matt Ryan) yakışıklı ve kendinden emin, kötülüğün kökünü kurutmak adına müthiş bir görüşe sahip oldukça yetenekli bir keskin nişancıdır. John “Peygamber” Sims (Michael Kelly), işlediği günahları affettirmek isteyen eski bir mahkûmdur. Gina LaSalle (Beau Garrett), çekici, tilki gibi sezgilere sahip sıkı bir ajandır. Son olarak ise, Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), en sıkı davalarda FBI Davranış Analizleri Birimi’ne yardımcı olan bir bilgisayar dâhisidir. furiousthing

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar