10 Ağustos 2012 Cuma

Selen Soyder Resimleri-Selen Soyder Hayatı-Selen Soyder Biyografisi


Selen Soyder Resimleri Selen Soyder Hayatı, Selen Soyder Biyografisi (Selen Soyder Kimdir? - Selen Soyder Hakkında)
Canlandırdığı Toprak karakteriyle “Yer Gök Aşk”tan “Lale Devri”ne transfer olan, bu anlamda Türk dizi sektöründe bir ilke imza atan Soyder’in keyfine diyecek yok. “Yer Gök Aşk’ın ödüllü yönetmeni Ulaş ınaç’la Ürgüp’teki çekimler sırasında başlayan ilişkisi evliliğe doğru ilerleyen oyuncu, düğünden önce InStyle Weddings dergisi için gelinlik giydi.
“Lale Devri”nin yükselişe geçmesinden, gündeminizin birinci sırasında kariyerinizin olduğunu söyleyebilir miyiz?
- Normalde sezon sonunda “Lale Devri”nin bitmesi planlanıyordu ancak dizi şu anda iyi gidiyor, dolayısıyla da bitirilmeyeceği netleşti. Benim hiçbir zaman planlamam olmamıştı, bir şekilde hayat bazı şeyleri hep önüme getirdi. Bu belki doğru zamanda, doğru yerde olmakla ilgilidir.
“Yer Gök Aşk”tan “Lale Devri”ne geçmenizle birlikte dizinin reytinglerinin artması, canlandırdığınız Toprak karakterinin ön plana çıkması bir oldu. Sizin için nasıl bir süreçti bu?
- Kariyerimde pek çok şeyin ilk oluyor olması harika bir şey. Toprak, benim ilk canlandırdığım karakter olduğu için makyajından saçına kadar her detayı epey düşünüyorum. Bu kadar emek verdiğim bir karakteri insanların sahiplenmesi de beni mutlu ediyor. Ürgüp’te “Yer Gök Aşk” dizisindeyken izole bir hayat yaşadığımız için farkına varamamıştım, ancak ıstanbul’a geldiğimde anladım ki Toprak çoktan kendi fanlarını oluşturmuş. Neredeyse artık yolda yürüyemiyorum.

"Selen Soyder"


Mükerrem Selen Soyder (26 Aralık 1986, Alsancak_İzmir) Türk model ve 2007 Türkiye güzeli.

İlk ve ortaöğrenimini Izmir Alsancak Salih Isgoren ilkogretim okulunda tamamlayan Soyder, liseyi de İzmir Selma Yiğitalp Lisesi´nde tamamladı.Aynı sene Anadolu Üniversitesi halkla ilişkiler bölümüne girdi.Rock grubu Çalar Saat´e ilk kliplerinde yer alarak destek verdi.Çeşitli reklam filmleri ve müzik kliplerinde rol aldı 2007 yılında 1200 kişinin başvurdugu Türkiye güzellik yarışması Miss Turkey 2007 de Türkiye güzeli seçildi ve Türkiye´yi Miss World 2007´de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etti.ilk 5'e giremedi.kariyerine modellik üzerine değil oyunculuk üzerine devam etmiştir.

Fiziği
Boyu
1.77 cm
Saç rengi
Bakır kızıl

Göz rengi
Koyu kahverengi

Ölçüleri 
89-60-90
Selen Soyder Yer Gök Aşk Selen Soyder Kimdir Resimleri -Lale Devri Selen Soyder Kimdir Resimleri

    Fox tv ekranlarında yayınlanan yepyeni bir dizi Yer Gök Aşk dizisi başrol oyuncularından ilgimi çeken güzel bir oyuncunun yani Selen Soyder ‘in hayatını ve resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.
    Yer Gök Aşk Selen Soyder (Toprak) Kimdir:
    İlk ve ortaöğrenimini Izmir Alsancak Salih Isgoren ilkogretim okulunda tamamlayan Soyder, liseyi de İzmir Selma Yiğitalp Lisesi´nde tamamladı.Aynı sene Anadolu Üniversitesi halkla ilişkiler bölümüne girdi.Rock grubu Çalar Saat´e ilk kliplerinde yer alarak destek verdi.Çeşitli reklam filmleri ve müzik kliplerinde rol aldı 2007 yılında 1200 kişinin başvurdugu Türkiye güzellik yarışması Miss Turkey 2007 de Türkiye güzeli seçildi ve Türkiye´yi Miss World 2007´de 106 ülkenin içinde Çin’in Sanya adasında temsil etti.ilk 5′e giremedi.kariyerine modellik üzerine değil oyunculuk üzerine devam etmiştir
    Yer Gök Aşk Selen Soyder (Toprak) Resimleri 
    Ayrıca teknoloji blogumuzuda inceleyebilirsiniz:

    Derleme kaynağı:



    1 yorum:

    Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Rastgele Yayınlar