31 Ağustos 2013 Cumartesi

Ian Somerhalder biyografisi-The vampire diaries(vampir günlükleri) dizisinde oyuncu

Ian Somerhalder
The vampire diaries(vampir günlükleri) dizisinde oynamaktadır.
Vampir günlükleri dizisinde beraber rol aldığı nina dobrev ile ilişkileri var.

Ian Joseph Somerhalder, 8 Aralık 1978 doğumlu Amerikalı aktör, model ve film yapımcısı. 

Young Americans adlı diziyle tanınan ve The Rules of Atraction’daki rolüyle sinemada da adını duyurmayı başaran Somerhalder, en çok 2004’te yayınlanmaya başlayan Lost dizisindeki Boone rolü ile tanınmaktadır.

Edna ve Robert`ın üç çocuğundan biridir, on yaşındayken annesinin desteğiyle modelliğe başlamış ve aralarında Gucci`nin de bulunduğu birkaç ünlü markanın modelliğini yapmıştır.



Somerhalder, Edna ve Robert Somerhalder çiftinin çocuğu olarak Covington, Louisiana`da dünyaya geldi. Babası bina yapımında çalışıyordu. Bob adında bir profesyonel bisikletçi erkek kardeşi ve Robin isminde bir radyo ve televizyon gazetecisi kız kardeşi bulunmaktadır. Babası Fransız ve İngiliz kökenli, annesinin ise kökeni irlanda ve chota kabilesine dayanmaktadır. Somerhalder soyadı onu evlat edinen büyük dedesinden gelmektedir. 

Somerhalder`ın biyolojik büyük dedesi varlıklı bir ingiliz toprak sahibiydi. Göçmen bir işçiye hamile metresiyle evlenmesi ve bebeğe adını vermesi için para ödedi. Somerhalder, onüç yaşındayken anne ve babası boşandı. Ian annesinin yanında büyüdü ki annesini bir röportajında çok inançlı biri olarak tanımlayacaktı. Annesi onu doğu tıbbı ve organik gıdalarla besleyerek büyüttü. Somerhalder bu konuda şöyle der Bebek mamamı hazırlardı ve beni mavi-yeşil deniz yosunlarıyla oyalardı belki de ilkokul üçten beri.

 Hiç şeker kullanmadım ve beyaz ekmek ya da beyaz unlu ürünler tüketmedim. Ev yapımı alkolsüz bira ve soya ile büyüdüm. Bir röportajında Ian Fast-Food yiyemem. On yıldır McDonald`s dan alış-veriş yapmadım. Hergün balık yiyorum. diye açıklar. Ailesi 2005 yılında Louisiana daki Katrina kasırgası ndan önemli ölçüde etkilendi ve haziran 2007 ye kadar toparlanamadılar. Harika bir çocukluk geçirdim.

Atlarımız,motorsikletlerimiz ve botlarımız vardı ancak ben hep daha fazla istedim. Daha büyük bir at, daha hızlı bir bisiklet vs. diyor Somerhalder. İlkokulun sonunda daha 10 yaşlarındayken Edna bana dışarı açılmamı ve hayatımı modellik yaparak kazanmamı önerdi. Bende hemen kabul ettim ve sonrasında New York`taki Ford ajansında 3 yıllık sözleşmeyle çalışmaya başladım. Ian Somerhalder ayrıca solaktır.


gerçek adı : ian joseph somerhalder
doğum tarihi: 8 aralık 1978
burcu: yay
doğum yeri: louisiana, amerika
aşk durumu:vampir günlükleri dizisinde beraber rol aldığı nina dobrev ile ilişkileri var.
göz rengi: gözleri sıklıkla safir mavisi görünmekte ama bazen griye çalabiliyor. :)
doğal saç rengi: kahverengi
boyu: 1.77 m
aktör olmasaydı, deniz biyoloğu,yazar ya da reklamcı olabileceğini söylemiştir. şu sıralar the jack of dimes isimli modellerin hayatını anlatan bir senaryo yazmaktadır.
dalış, kar kayağı, binicilik sporlarıyla ilgilenmektedir. okul yıllarında futbol ve basketbol oynamıştır



Ian Somerhalder, Amerikalı aktör, model ve film yapımcısı, nina dobrev, Lost, Lost 5.Sezon, Lost 6.Sezon, Gucci, ian joseph somerhalder, vampir günlükleri dizisi, vampir günlükleri, the vampire diaries,
Ian Somerhalder, Amerikalı aktör, model ve film yapımcısı, nina dobrev, Lost, Lost 5.Sezon, Lost 6.Sezon, Gucci, ian joseph somerhalder, vampir günlükleri dizisi, vampir günlükleri, the vampire diaries,

dizimizi.com dan derlenmiştir...
Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz...

1 yorum:

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar