16 Eylül 2014 Salı

Ulan İstanbul yaz sezonu yeni dizi

Ulan İstanbul yaz sezonu yeni dizilerinden biri.Dizinin konusu ilgi çekici ancak bence dizideki şarkılar diziye ilgiyi çekmedeki etkiyi yaratanın olduğunu düşünüyorum.Dizide dolandıcılık çetesi masumane ihtayacı olana ihtiyacı olamayandan fazlasına sahip olduklarını iletmektir.
Çetenin asıl amacı Adaleti Çalmak olarak belirtilmiş,her ne kadar haklıda olsalar tabiki hertürlü kötü işe karşı olunmalı...Yoksa iyinin kötüden ne farkı kalırdı ki ama değil mi?Neyse biz konumuzdan uzaklaşmayalım dizinin eğlenceli yanı ağır basmakta bu sıcak yaz günlerinde sezonu kapatan dizilerin yerini doldurabileceğini düşündüğüm bir dizi olmuş bence.İzlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.Sadece dizideki şarkıların bile izlenmesini etkileyeceğini düşünüyorum.Dizinin ana konularından biride DOSTLUK tabikide bunuda kesinlikle unutmamak lazım.


Şebnem bozoklu yani Yaren'in Yanarım isimli şarkısıda oldukça fazla izlendi hatta tık rekoru aldı benimde çok sevdiğim kısımlarından biri.Onuda sizinler paylaşmak istiyorum:


Tabi  hikayenin önemli bir kısmı daha var oda:
Çete başı Kandemir’in eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan'ın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi ile her şeyi değiştirir.Dizinin ilerleyen bölümlerindede güzel şarkılar geleceğini ümit ediyorum.KESİNLİKLE izleyin,herkese keyifli izlemeler...


Dizinin sitesinden aldığım özetinde hikaye şu şekilde özetlenmiş:
Kandemir ve çetesi İstanbul'un eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerleşirler. Bu yalandan ailenin babası Kandemir ve sözde çocuklarının eve yerleşecekleri gün, bir sürpriz misafir daha katılır aralarına… Derya'nın da ekibe katılmasıyla Kandemir ve 5 çocuğundan oluşan Nevizade Ailesi son şeklini alır. Ekibin sakin ve olaysız zannedip yerleşmeye karar verdikleri mahallede ise hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değildir.
 
Hepsi, bu şehre en sinkaflısından birer 'ULAN' çekip gelmişlerdir. Kendi hayatında bir kaybeden olduktan sonra, kızının karşısına bir gün tertemiz çıkmak isteyen Kandemir, yetiştirme yurdundan birlikte kaçıp İstanbul'a gelen ve şehrin sokaklarının tüm dertlerini üzerlerinde taşıyan kan kardeşler Ferdi ve Karlos, şarkıcı olma ümidiyle geldiği İstanbul'da, hayallerini pavyon kulislerinin aynalarına akıtan Yaren, ÖSS'de Türkiye derecesi yaparak Boğaziçi'nde okumaya hak kazanmış bir dahiyken parçalanmış ailesi yüzünden sosyal problemli birine dönüşen ve tüm zekasını hacker'lıkta kullanarak sistemden intikam alan Bahadır ve oyunculuk okumak için geldiği İstanbul'da, sahnelerde gösterme şansı bulamadığı yeteneğini, babasını kurtarmak için kullanmaya başlayan Derya… Bu yeni aile çatısında onları bitmek bilmeyen bir macera, her anı eğlence dolu bir hayat, bütün suçların içinde masum kalabilmiş sevdalar ve kalabalık yalnızlıklar beklemektedir…  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar