21 Şubat 2012 Salı

Beren Saat'in yeni Sevgilisi

beren saat kenan doğulu aşkı  beren saat kenan doğulu aşk  beren saatin
İşte Beren Saat'in yeni flörtü
21.02.2012 09:00
Beren Saat (28), yeni aşkı ile yakalandı.









2 hafta önce W Otel'de düzenlenen partide yakınlaştığı ünlü popçu Kenan Doğulu(38) ile flört ettigi öğrenildi.


Geçen yaz sonundan beri Fransız fotoğrafçı Cesar ile beraber olan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin yıldızı Beren Saat'in, sürpriz bir ilişkiye adım attığı iddia edildi
 Ünlü oyuncu Beren Saat (28), 2 hafta önce W Otel'de düzenlenen partide yakınlaştığı ünlü popçu Kenan Doğulu(38) ile aşk yaşadığı öğrenildi.
Milliyet'in haberine göre Partide yaptıkları romantik dansın ardından telefonda görüşmeye devam eden Saat ve Doğulu, dün akşam Karaköy Balıkçısı'nda saatlerce başbaşa romantik bir akşam yemeği yedi. Masada yalnız olmalarına rağmen Doğulu ile karşı karşıya değil, yan yana oturmayı tercih eden Saat'in oldukça mutlu hali dikkat çekti.
Saat'in Fransız sevgilisinden ise geçen hafta başında ayrıldığı öğrenildi. Dizisinin çekim programı uymadığı için Saat'in, eski sevgilisine İstanbul'a gelmesini teklif ettiği, ikilinin daha sonra kavga ederek ayrıldığı öğrenildi.

beren saatin yeni aşkı, beren saat kean doğulu, beren saat kenan doğulu aşkı, beren saatin yeni sevgilisi,



Kaynak: http://www.haberform.com/haber dir...Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz...Kaynak belirtilmek şartı ile yayın yapılmaktadır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar