8 Şubat 2012 Çarşamba

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' 61.Bölüm FLAŞ FATMAGÜL VE KERİM AYNI YATAKTA! (yeni fragman yayınlandı

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' 61.Bölüm FLAÅž FATMAGÃœL VE KERÄ°M AYNI YATAKTA! (yeni fragman yayınlandı)8 Ä°ZLE (Huawei 192)

FATMAGÃœL VE KERÄ°M AYNI YATAKTA!

Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizi beğenilmeye devam ediyor. Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizisi 61.bölüm ile 9 Şubat Perşembe ekranlara gelecek. Fatmagül'ün Suçu Ne? 61. Bölümde heyecan sizi bekliyor, Kerim ölecek mi? Fatmagülün suçu ne? 60. Bölümde intikam yemini eden Mustafa, Kerim'i öldürecek mi? İntikam soğuk lezzetli olur. Fatmagülün suçu ne finalinde Mustafa, Kerim'i öldürecek mi? Fatmagül'ün suçu ne?

Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizi beğenilmeye devam ediyor. Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizisi 61.bölüm ile 9 Şubat Perşembe ekranlara gelecek. Fatmagül'ün Suçu Ne? 61. Bölümde heyecan sizi bekliyor, Kerim ölecek mi? Fatmagülün suçu ne? 60. Bölümde intikam yemini eden Mustafa, Kerim'i öldürecek mi? İntikam soğuk lezzetli olur. Fatmagülün suçu ne finalinde Mustafa, Kerim'i öldürecek mi? Fatmagül'ün suçu ne? Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizi beğenilmeye devam ediyor. Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizisi 61.bölüm ile 9 Şubat Perşembe ekranlara gelecek. Fatmagül'ün Suçu Ne? 61. Bölümde heyecan sizi bekliyor, Kerim ölecek mi? Fatmagülün suçu ne? 60. Bölümde intikam yemini eden Mustafa, Kerim'i öldürecek mi? İntikam soğuk lezzetli olur. Fatmagülün suçu ne finalinde Mustafa, Kerim'i öldürecek mi? Fatmagül'ün suçu ne?

Kerim'in gözlerini açmasıyla birlikte başta Fatmagül olmak üzere herkesin yüreğindeki korkular yerini sevince bırakır. Ancak bu sevinç çok uzun sürmez. Önce Mustafa'nın serbest kaldığı haberi hastaneye ulaşır. Bunun hemen ardından ise, Mustafa tüm tehlikeleri göze alarak Kerim'in karşısına çıkmanın bir yolunu bulur. Mustafa'nın içindeki intikam ateşi, Mustafa'yı hesaplaşması için Kerim ve Fatmagül'le bir araya getirir.

Mustafa'nın tüm suçlamalarının hedefinde Kerim vardır. Yaşadığı kayıplardan sonra asıl "mağdurun" kendisi olduğunu düşünen Mustafa, hastanede büyük bir şov sergiler. Bu olay Kerim ve Fatmagül'ü ayrı ayrı etkisi altına alırken, eski hesaplaşmaları gün yüzüne çıkarır. Bir sene önce Ildır'daki "o gece" yaşanmasaydı sorusu akıllardaki yerini yeniden alır.

Öte yandan Mustafa, Asu'nun ve şansının yardımıyla hakkındaki suçlamalardan aklanma fırsatı bulur. Ne olursa olsun Kerim'in vurulma olayının peşini bırakmayacak tek kişiyse Fahrettin Ilgaz'dır. Mustafa zincirlerinden kurtuldukça daha tehlikeli olmaya başlarken; Fatmagül Kerim'le düğünleri için büyük bir adım atar.




Fatmagül'ün suçu ne dizisinin 60. Bölümü 2 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluştu. 60. Bölümden sonra da dizide heyecan artarak devam ediyor. Poliste gözaltındayken Annesini kaybeden Mustafa Kerim'i öldürmek için intikam yemini etti. Kaybedecek bir şeyim kalmadı diyen Mustafa Kerim'i öldürecek mi? Yoksa bahtsız fatmagül dizi finalinde mi dul kalacak?

61. Blümün fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz siteniz medyarazzi de 61. Bölüm fragmanını bulabilirsiniz.



Fatmagülün Suçu Ne dizisi geçtiÄŸimiz hafta yayınlanan en son bölüm de; Kerim Fatmagül’ü arayarak vurulduÄŸunu söyler ve sesi gelmez. Çok endiÅŸelenen Fatmagül çığlık atar. Kadir bey ambulans çağırır. Kerim hastaneye yetiÅŸtirilir. Durumu ciddidir. Ağır bir ameliyat geçirir. Fatmagül kerime seni seviyorum diyebildiÄŸi gün onu kaybetmekle karşı karşıyadır. Fatmagül ve Meryem Hanım hastanede kerim için dua ederler..

Kerim uzun bir bekleyişten sonra kendine gelir. Fatmagülün başında beklemesi onu çok mutlu eder. Vurulduğunda kulaklarında sadece Fatma gülün ona seni seviyorum dediği ses vardır ve çok mutludur. Kerimin vurulması Fatmagül ve Kerimi daha da yakınlaştırmıştır. Fatmagül Kerimin yanından hiç ayrılmaz ve birçok kez baş başa kalırlar. Meryem Hanım ve Kadir beyin yapmayı planladıkları nişan hastanede yapılır ve Kerimede moral olur.

Evdeki delilleri yok eden Mustafa Kerimin arabasını ormanda bırakarak kaçar.Ä°lk otobüsle köyüne Serdarın evine gider.Mustafa’nın durumundanşüphelenen Serdar gizlice karakola gider.Tanıdık bir komiserden Mustafa’nın suçlu olup olmadığını araÅŸtırmasını ister.Fatmagülün davasında ifade vermek için arandığını öğrenir.Mustafa’ya sorar.Mustafa Fatmagül’ü ErdoÄŸan’ dan korumak için takip ettiÄŸini söyler.yeri tespit edilen Mustafa karakola ifadeye çaÄŸrılır.Ä°fadesinde üç gündür Serdarın evinde hasta yattığını söyler.Serdar dan da tekneyi acil ayarlamasını ister.



Mukaddes kerimi vuranın Mithat olduÄŸunu söyler. Nalân kocasının bunu yapmayacağına inanmaktadır. Mithat Adana ya gitmek üzereyken yakalanır. O gece nerde olduÄŸunu ispatlayabilmektedir..Nalan Mithat’ın kendisini boÅŸaması ve çocuklarının velayeti karşılığında olanları çocuklarına anlatmayacağına söz verir..

Fatmagül ve Meryem Hanım hastanededir. Gül mutfağı boÅŸ kalmıştır. Özge ve nurdan hanım Fatmagül’e bu zor gününde yardım etmeye karar verirler. SipariÅŸleri zamanında yetiÅŸtirmek için iÅŸe koyulurlar. Gül mutfağına gelen Meryem Hanım bu durumdan çok memnun olur. Nurdan hanımlar Ankara’daki abisinin yanına gitmeye karar verirler.

ReÅŸat yaÅŸaran depresyona girmiÅŸtir. Gün boyu yataktan çıkmaz. Önemli bir toplantıya katılmaz. Selim ve ErdoÄŸan için artık kılını kıpırdatmayacaktır. Mithat aklanınca gözler Mustafa ve yaÅŸaranlara çevrilmiÅŸtir. YaÅŸaranlar o akÅŸam evde olduklarını ispatlayabilmektedirler. ErdoÄŸan kerimi vuranın Mustafa olduÄŸunu ve sıranın kendilerine geldiÄŸini söyler. Selim meltemi arayarak Mustafa’ya karşı dikkatli olması konusunda uyarır.

YaÅŸaranlarında evi basmasının ardından annesi Mustafa için endiÅŸelenmektedir. Asu ile aralarındaki buzlar çözülmeye baÅŸlamıştır. OÄŸlunun yerine gelinini baÄŸrına basar. Polis Mustafa’yı almak için eve gelir. OÄŸlunun kerimi vurduÄŸunu öğrenen Mustafa’nın annesi kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır. Mustafa teknesine kavuÅŸmuÅŸtur. Son defa serdarın telefonundan Asu’yu arar. Annesinin hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Rotasını Ä°stanbul’a çevirir. Artık Mustafa köşeye sıkışmıştır. .


Kaynak: www.medyarazzi.com dur...Blogumuz hiç bir yasal yükümlülüğe tabi tutulamaz...Kaynak belirtilmiştir...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar