9 Mart 2012 Cuma

Alessandra Ambrosio Beyaz Show'da!-Alessandra Ambrosio Biyografi




Alessandra Ambrosio VS 2012 Swim Photoshoot

Alessandra Ambrosio Beyaz Show'da!
Alessandra Ambrosio Biyografi, 
Alessandra Corine Ambrosio, Alessandra Ambrosio Beyaz sovda, 


















 Alessandra Ambrosio Biyografi

Alessandra Corine Ambrosio, 11 Nisan 1981’de Brezilya’da dünyaya gelen, 1.78 boyunda 86-61-86 vücut ölçülerine sahip dünyaca ünlü bir mankendir. İtalyan ve Polonya asıllı bir ailenin çocuğudur. 8 yaşındayken manken olmaya karar verir ancak çok büyük kulakları olduğundan dolayı özgüveni olmayan Alessandra , 11 yaşında estetik ameliyat olur ve bunu izleyen 2 yıl boyunca çeşitli komplikasyonlara maruz kalır. Bu durumu, sonraları 2005 yılında konuk olduğu Tyra Banks şovunda kötü bir deneyim olarak anlatır.Alessandra Ambrosio 15 yaşındayken mankenlik yapmaya başlar. 1996’da Elite Model Look yarışmasında 2. olur ve yarışmayı 1. olarak kazanamamış olmasına rağmen, Elite Model Ajans ile bir sözleşme imzalar. İlk işi Brezilya Elle dergisine kapağında yer almak olan Alessandra, bunu ardından Guess’in 2000 ilkbahar kampanyasında boy göstermiş bunun ardından da Revlon, Giorgio Armani, Calvin Klein , Ralph Lauren ve Pirelli Takvimi ile çalışmaya başlar.
Ambrosio Victoria’s Secret, Next ve Armani A/X’in önde gelen mankeni olmuştur. Cosmopolitan, ELLE, GQ, Harper’s Bazaar, Marie Claire gibi dünyanın en önde gelen dergilerine kapak olmuş 2001’den 2007’ye kadar Victoria’s Secret’in en önemli mankenlerinden olan Alessandra Ambrosio, 2007’de Gisele Bündchen ile birlikte Victoria’s Secret’ten ayrılma kararı alır. Victoriasecret.com sitesinde satılmakta olan mankenin kendi dizaynı olan Alessandra Ambrosio mayoları serisi vardır. Tipik bir çalışma gününü çekimler için ülkeden ülkeye uçmakla geçirdiğini anlatan Alessandra, hiç TV izlemediğini söyler, ünlü model şu sıralar Fluir dergisinin editörü Steve Allain ile birliktedir. Alessandra Ambrosio 2007 FHM okuyucuları tarafından 100 En Seksi sıralamasında 5 numarada yer alır.


Alessandra Ambrosio VS 2012 Swim Photoshoot 2


Alessandra Ambrosio VS 2012 Swim Photoshoot 3

Alessandra Ambrosio Beyaz sovda


Alessandra Ambrosio Biyografi,
Alessandra Corine Ambrosio, Alessandra Ambrosio Beyaz sovda,
Alessandra Ambrosio Beyaz Show'da!


Kaynak: http://www.9sn.net/Alessandra-Ambrosio.asp?r=3&resim=47266&katagori=AlessandraAmbrosio dir.Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz...Kaynak belirtilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar