1 Temmuz 2012 Pazar

Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam Kadrodan çıkarıldı mı


Kadrodan çıkarıldı mı

Kadrodan çıkarıldı mı

'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinin yapımcısı Burhan Özkan'ın, ekranda istenileni veremediğini düşündüğü Cemal Hünal'ı kadrodan çıkardığı iddia edildi.

İddialara göre; Hünal'ın oyunculuk anlamında diziye çok bir şey katmadığını ve ekranda bekleneni vermediğini düşünen Özkan, ünlü oyuncunun diziye devam etmesini istemedi.
Haberlerin ardından Herşey Film'in Yönetim Kurulu Başkanı ve "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinin yapımcısı Burhan Özkan;dizinin başrol oyuncularından Cemal Hünal'ın yeni sezonda dizide yer almaması ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
İşte o açıklama;
"Değerli oyuncumuz Cemal Hünal ile ilgili olarak gazetelerde yer alan haber tamamıyla gerçek dışıdır. Dizinin ilk bölümünden bu yana bilinen ve  yukarıda detaylarıyla açıklandığı gibi koşulları önceden belli projemizde değerli oyuncumuz Cemal Hünal performansı ile göz doldurmuş; gerek ülkemizde ve gerek dizimizin yayınlanacağı ülkelerdeki yayın yöneticilerinin büyük beğeni ve ilgisine mazhar olmuştur. Oyunculukla beraber sahip olduğu binicilik, okçuluk ve dövüş sanatları tecrübe ve bilgisi ile değerli Cemal Hünal'ın yeteneklerinin tartışılması bile mümkün değildir.

Kendisi başka projelerimizde de birlikte olmak istediğimiz sanatçı dostumuzdur.

Ayrıca , Cemal Hünal'ın atları ile ilgili çıkan asılsız haberleri anlamak mümkün değildir. Özellikle yeni dönemde hem binicilik, hem de sahip olduğu yetenekler ile dizimize katılacak yeni oyuncuların yeteneklerinin geliştirilmesi dahil, atlarından da büyük bir istek ile istifade etmek üzere teklif sunduğumuz  sevgili Cemal Hünal'a karşı şirketimizin haberde belirtildiği gibi bir   yaklaşım sergilemesi mümkün değildir. Asılsız ve uydurmadır. Bilakis Cemal Hünal'ın sahip olduğu atlar dizimizde onun izni dahilinde kullanılmaya devam edecektir.


Haberin devamına:



Tıklayarak bakabilirsiniz.


Derlemenin kaynağıda yukardaki linktir...


www.edarling.net Dizi Takip-ci Özgün yazısıdır.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz... http://www.altinfirsati.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar