5 Ocak 2013 Cumartesi

Emilia Clarke - Game of Thrones

Emilia Clarke (d. 1987) İngiliz aktris. HBO televizyonunun Game of Thrones adlı dizisindeki Daenerys Targaryen (khaleesi-ejderha annesi) karakteriyle dünya çapında tanınmıştır.

Londra’da doğmuş, Berkshire’de büyümüştür. Babası bir ses mühendisi, annesi iş kadını, erkek kardeşi ise politika okumaktadır. Londra Drama Merkezinden 2009 yılında mezun olmadan önce St Edward’s ve Rye St Antony(katolik okulu) okullarında okumuştur.

2011 yılında bir amerikan dergisi olan Entertainment Weekly tarafından en iyi yardımcı kadın oyuncu EWwy Ödülü kazanmıştır.

Emilia Clarke’nin oynadığı dizi ve filmler: Yıl Film Rol Notlar 2009 Doctors Saskia Mayer “Empty Nest” 2010 Triassic Attack Savannah 2011-Günümüz Game of Thrones Daenerys Targaryen EWwy Awards- en iyi yardımcı kadın oyuncu Scream Award for en iyi performans ödülü – kadınlar kategorisinde Aday—IGN Award for Best Television Actress of 2011 Aday—Scream Award for Best Ensemble Aday—Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series 2012 Overdrive Unknown Çekiliyor 2013 Spike Island Sally Çekiliyor

Kaynak: http://www.gribilge.com/emilia-clarke-daenerys-targaryen/#ixzz2H6kTQ64x
  • Game of Thrones adlı dizide Daenerys Targaryen karakterini canlandırırken izleyeceğimiz melek. Evet bildiğin melek kendisi.
  • Üzücü Tim'i bile üzebilecek yaradılıştaki efsane, mit ve benzeri canlı. Game of Thrones'daki sarışın hali bi'yana, reeldeki siyah saçlı hali bi'yana. Salt fotoğrafına bakabiliyor ve hakan altun misali hıçkırıklara boğuluyorum.
  • Game of thrones'un fantastik bir dizi olarak görülmesini sağlayan yaratık. Böyle bir güzellik gerçek hayatta olamaz. 
  • 1,60 boyunda 52 kg ağırlığında imiş. 1987 ya da 88 doğumlu. Vokal karakteri 'çekici, cazip', vokal
    kalitesi ise 'pürüzsüz' olarak tanımlanmış.
  • Game of Thrones'ın izlenme sebeplerinden olan tarif edilemeyecek bir güzellikte olan oyuncu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar