13 Nisan 2014 Pazar

Kara Para Aşk Elif ve Ömer En mükemmel çift

Elif ile Ömer ekranların en mükemmel çifti oldular


ATV'nin yeni dizisi Kara Para Aşk'ın başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Ömer ve Elif karakterleri izleyicileri ekran başına kilitliyor. İzleyicilerin büyük beğeni ile takip ettiği ikili başarılı performansları ile izleyicilerden tam not alıdı.

İşte sosyal medyaya yansıyan yorumlar: 

@brc_brcrtrk
Dün Kara Para Aşk'ın 5.bölümü süperdi temposu yüksek sürprizlerle dolu bir bölümdü Tuba Büyüküstün Engin Akyürek süper ikili oldu.

@SevincVidadi 
Tuba Büyüküstün en güzel kadın Engin Akyürek de bakmaya doyamadığım.İşte mükemmel çift,Engin veTuba gerçekten de şiir gibi.

@EylulSezin 
Yılın en mükemmel çifti! Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek baygın baygın bakan donuk çiftlere her hafta adeta ders veriyor ;) 

@troll_et 
Her hafta izlediğimde iyiki Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek biraraya gelmiş diyorum,bu uyumdan mahrum kalmayı düşünemiyorum artık.

@brc_brcrtrk 
#aşkoyunu Tuba Büyüküstün & Engin Akyürek ikilisinin sahnelerini izleme keyfi bir başka Elif & Ömer sahnelerini sar sar izle öyle güzelller.

@koldasanil 
Kara Para Aşk'ta Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün çok iyi bir ikili oldular..Daha başlayalı çok olmasa da bu gayet net şekilde ortada..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar