31 Ocak 2012 Salı

Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm izle Full Tek Part





Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm Özeti; Mustafa’nın tüfeğinden çıkan kurşunla yaralanan Kerim, orman evinde yaşamla ölüm arasında büyük bir mücadele verir. Mustafa tüm suç delillerini yok etmeye çalışırken, Kerim’i de kaderiyle baş başa bırakır. Geçen her dakika, Kerim’in hayati tehlikesini daha çok artırır. Kerim’in tüm gücünü toplayarak telefonla son kez Fatmagül’e ulaşması, sessiz devam eden gecenin ortasına bomba gibi düşer. Fatmagül, Kerim’i gerçekten kaybetme korkusuyla ilk kez karşı karşıya kalır. Bilinci kapalı bir halde Kerim’i ulaşıldığında ve hastanede korkulu bir bekleyiş başladığında, Mustafa da yurtdışına kaçmak üzere İzmir’e doğru yola çıkar. Vural’dan sonra Kerim’in de vurulması, Yaşaranlar cephesinde akıllara ilk Mustafa’yı getirir. Sıranın kendilerine geldiğini düşünen Erdoğan ve Selim, büyük bir korku yaşar. Öte yandan sıfırdan kurduğu şirketini kaybedeceğini fark eden Reşat Yaşaran, depresyondadır. Soru işaretleri takip edildiğinde, Kerim’in vurulmasıyla ilgili izler Fatmagülleri de Mustafa’ya götürür.
Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı Seyret, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı HD izle, Fatmagülün Suçu Ne 60. Bölüm Fragmanı Full izle, Fatmagülün Suçu Ne 61. Bölüm Fragmanı izle, Fatmagülün Suçu Ne Son Bölüm Fragmanı izle
Tüm şüpheleri üstüne çektiğini fark eden Mustafa, kaçmak için hazırlıklarını da tamamlar. Fatmagül ve Kerim ise tüm kötülüklere inat mutlu olmak için birbirlerine daha sıkı sarılacaktır.

Fatmagülün Suçu Ne 59. Bölüm izle Full Tek Part:

Tek Part halinde bölünmeden izleyebilirsiniz...

Video Youtubeden alınmıştır...Tanıtım amaçlıdır...

Yeni Bölümü ile Fatmagülün Suçu Ne? sizlerle.Keyifli izlemeler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar