21 Şubat 2012 Salı

Ucurum Bu aksam ATV'de Baslıyor

Uçurum Bu akşam ATV'de Başlıyor


"Dizi ATV'de izlenir" sloganıyla izleyicisine kaliteli diziler sunmayı hedefleyen Atv'den bir yeni dizi daha geliyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile daha yayınlanmadan dikkat çeken "Uçurum" dizisi, anlık olayların kişilerin hayatında ciddi rol oynadığını vurguluyor. Küçük farklılıkların, kişinin hayatını alt üst edebileceğini ve bu nedenle herkesin aslında uçurumun kenarında yol aldığının altını çizen Uçurum dizisi, Aksaray'da kesişen 3 farklı hayatı konu alıyor.

Sizlerle Atv tarafından yayınlanan tanıtımı paylaşıyorum. Şimdiden iyi seyirler.

Herkes her gün işinde… Günlük rutin devam ediyor… Ancak bir uçurumun kenarında yürüdüğümüzü fark edemiyoruz… Ta ki, kaybettiklerimiz canımızı acıtana kadar… Hayallerimiz, sevdiklerimiz, geleceğimiz geliyor aklımıza uçurumun kenarında… Bir film şeridi gibi geçiyor yanımızdan… Yardım edecek, uzanacak bir el arıyor kalbimiz… Uçurum, günlük yaşam koşturmacası sırasında fark etmediğimiz ancak korunaklı hayatımızın zırhı çıktığında gözler önüne serilen korkular, tehlikeler ve bunlar arasında yaşam mücadelesi veren masum insanlar… Evimiz, işimiz, ailemiz, arkadaşlarımız, maaşımız, sigortamız, köpeğimiz, her gün tekrar ettiğimiz korunaklı hayatımız aslında bizi bu tehlikeden koruyamıyor… Hepimiz görmediğimiz bir uçurumun kenarında sürdürüyoruz hayatımızı. Bir yanlış yol, bir geç kalmış adım, bir talihsiz kaza ve hepimiz, en yukarıdaki, en mutlu, en güçlü olanımız bile, bir gün o uçurumdan aşağı düşebilir.

İŞTE 1. BÖLÜM ÖZETİ 

Aksaray… Üç farklı hayatın aynı noktada kesiştiği yer.
Hayatını kurmaya çalışan Adem.
Hayatını kurtarmaya çalışan Eva.
Hayatın kurallarını koyan Yaman.

Adem, askerden madalyalı bir kahraman olarak dönse de, yaşadıklarının gölgesinden kurtulamaz. Hayatına yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanırken aklından çıkmayan gerçekler Adem'i sona sürükler.
Moldova'da tek başına yaşam savaşı veren iki kardeş; Eva ve Felicia. Tıp fakültesinden mezun olduğu gün Eva'ya gelen iş teklifi, daha rahat bir yaşam sağlaması gerekirken, aksine onlar için kötü günlerin başlangıcı olur.
Yaman hırsının son durağında, acımasızca her şeyi harcamaya hazır bir şekilde planladığı yolda yürümeye kararlıdır.


Kaynak:  http://dizimanyaq.blogspot.com dir.Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar