24 Şubat 2012 Cuma

Fatmagülün Suçu Ne' Beren Saat evlenip çoluk çocuğa karışacak! 64.Bölüm yayınlandı mı? dizi seyret

'Fatmagülün Suçu Ne' Beren Saat evlenip çoluk çocuğa karışacak! 64.Bölüm yayınlandı mı? dizi seyret (gündem haberleri)

Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı çıktımı? (Henüz çıkmadı) Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı izle. Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanında neler oluyor? Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı sitemizde. Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı çıktımı? Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı izle. Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanında neler oluyor? Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı sitemizde.
Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı çıktımı? (Henüz çıkmadı) Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı izle. Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanında neler oluyor? Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı sitemizde. Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı çıktımı? Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı izle. Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanında neler oluyor? Fatmagülün Suçu Ne 64.bölüm fragmanı sitemizde.

Beren-Kenan aşkında flaş gelişme!

Beren Saat'le ilişkiye başlayan Kenan Doğulu'nun geçen haftalarda Cem Yılmaz'ı kulisinde ziyaret ettiği ve evlenip onun gibi baba olmak istediğini söylediği öğrenildi.

Beren Saat’inse yakın arkadaşı Belçim Erdoğan’a “Aşk bana çok iyi geldi. Şimdiden evlenip çocuk yapmak istiyorum” dediği konuşuluyor.



Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanı çıktı. Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2.fragmanı izle. Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanında neler oluyor? Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanı sitemizde. Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanı çıktı. Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanı izle. Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanında neler oluyor? Fatmagülün Suçu Ne 63.bölüm 2. fragmanı sitemizde.

BEREN SAAT YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI: "KENAN DOĞULU"

Oyuncu Beren Saat'in, iki hafta önce W Otel'de düzenlenen partide yakınlaştığı ünlü popçu Kenan Doğulu ile sürpriz bir ilişkiye adım attığı iddia edilmişti.

Basında çıkan aşk haberlerinin ardından bugün 'Her Şey Tadında' programına telefonla bağlanan Kenan Doğulu'nun menajeri konuya açıklık getirdi.

Ünlü popçunun menajeri "Haberler doğru. Kenan ve Beren yeni bir ilşkiye başladı. 20 gündür birlikteler. Her şey çok yeni ve çok yolunda" dedi.

Beren Saat iki yıl birlikte olduğu yönetmen Levent Semerci'den geçen yıl ayrılmış, ardından Fransız fotoğrafçı Cesar ile aşk yaşamıştı.

63.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA


Engin Akyürek öyle bir mesaj gönderdi ki!

"Benimle reklam yapma" Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten Cansu Taşkın'a ortak arkadaşları aracılığıyla mesaj.

"Fatmagül’ün Suçu Ne?" dizisinde 'Kerim' karakterini canlandıran Engin Akyürek'ten, Best Model yarışmasında dereceye girememesinin ardından ekranda gözyaşı döken 20 yaşındaki Cansu Taşkın’a uyarı geldi. Engin Akyürek ve manken Cansu Taşkın'ın birlikte olduğu iddia edilmişti. Taşkın, önce "arkadaşım" sonra da "sevgilim" dediği Akyürek'le fotoğraflarını Facebook sayfasına koymuştu. Akyürek, Taşkın ile görüşmeyi kesti ve fotoğraflarını da Facebook'tan kaldırmasını istedi. Ardından ortak arkadaşları aracılığıyla Taşkın'a şu mesajı iletti: "Benimle reklam yapmasın. Bu işçirkinleşti."

GEÇEN HAFTA
Fatmagül ve Kerim, başbaşa sevgililer gününü kutluyor

Fatmagül’ün gelinliğini kendi elleriyle dikmek istediğini duyan Kerim’in gelecekle ilgili umutları daha da artar. Birbirlerine doğru attıkları küçük adımlar, onları her gün biraz daha yakınlaştırmaktadır. Ebe Nine ve Kadir’in nikahı öncesinde, evde tatlı bir telaş hakimdir. Herkes nikah hazırlıkları için koştururken, Gül Mutfağı’nda da sevgililer gününe özel siparişleri yetiştirmek için büyük bir uğraş verilir. Planlarını uygulayacağı zamanı bekleyen Mustafa, giderek Fatmagül’ü içinde daha da büyütmeye başlar. Mustafa ne pahasına olursa olsun Kerim’den intikamını almaya kararlıdır. Kadir ve Ebe Nine’nin, 14 Şubat’ta gerçekleşen nikah töreni, Kerim ve Fatmagül’ün düğününe ön bir hazırlık olur. Nikah sonrasında yeni evli çift balayına çıkarken, Fatmagül ve Kerim de ilk kez sevgililer gününü kutlamak için yalnız kalırlar. Bütün yaşananları unutup ilk defa yaşıtları gibi davranarak geçirdikleri o gün ve gece ikisi için de çok özeldir.

Diğer taraftan Asu, hayatındaki Fatmagül gerçeğiyle sonunda yüzleşir. Mustafa’nın Fatmagül’ü hala çok sevdiğini, dolaylı da olsa, onun ağzından duymak Asu’ya en büyük darbeyi indirir. Bugüne kadar Mustafa’ya destek olan Asu, sonunda suskunluğunu bozmak üzere Fatmagül’ün karşısına çıkmaya karar verir.



NEDEN SAÇLARINI BOYATMIYORSUN

Genç oyuncunun saçlarını neden boyatmadığı ise en çok merak edilen konulardan biriydi..

Saat, bu soruya rol aldığı dizide yanıt verdi.

Senaryo gereği saçlarını yaptırmak için kuaföre giden Saat, saç uzmanının "Saçlarınızda çok beyaz var, bir gün gelin boyayalım" önerisini "Yok ben onları çok seviyorum, elletmem" diyerek geri çevirdi.



KAZAKİSTAN'DA BEREN SAAT HAYRANLIĞI

"Aşk-ı Memnu" dizisini yayınlayan Kazakistan'ın Kanal 31 kanalı, izleyicilerden gelen yoğun talep üzerine Saat'e resmi internet sitesinde geniş yer ayırarak, onu tanıttı. Saat'i "Türkiye'nin çok yönlü mücevheri" olarak lanse eden Kanal 31, oyunculuğu için de "Büyüleyici" ifadesini kullandı. Saat'in özel hayatıyla ilgili de "Bülent İnal"dan ayrıldıktan sonra yönetmen Levent Semerci ile birlikte olmaya başladı. Daha sonra ismi rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk dedikodularına karıştı" şeklinde bilgi verdi. İnternet sitesinde Saat'in çok genç yaşta sayısız ödüller aldığı da vurgulandı.
 




































Kaynak: 
dir.Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz...Kaynaka belirtilmek şartı ile yayın yapılmaktadır...








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar