23 Şubat 2012 Perşembe

Muhteşem Yüzyıl 50.bölüm fragmanı izle

muhteşem yüzyıl 50.bölüm fragmanı izle  muhteşem yüzyıl 50.bölüm fragman
Muhteşem Yüzyıl 50.bölüm fragmanı izle
21.02.2012 09:30
Muhteşem Yüzyıl 50.bölüm fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 50.bölüm fragmanı izle
Paylaş: 







Muhteşem Yüzyıl dizisi ihtişam, zerafet ve dehşet görüntülü sahneleriylr zirvede. Her bölümü heyecanla beklenen dizi devam ediyor.

Muhteşem Yüzyıl 48.bölüm 2. fragman



"Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı olarak yaşadıkları ve hayatı hakkında merak ettiklerinizi canlı yayında anlattı.

BEHRAM PAŞA İLE GELEN MUHTEŞEM ŞÖHRET:ADNAN KOÇ
CINE5'te Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin"e konuk olan Adnan Koç, son günlerin fenomen dizisi "Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı olarak yaşadıklarını ve hayatının bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı.
ÖLÜM SAHNESİNİ GERÇEKTEN YÜREĞİMDE HİSSETTİM..
Behram Paşa rolüyle başarılı bir performans çizen Adnan Koç, karakterinin dizide ölmesi nedeniyle ayrıldığı için üzgün olsa da yeni dizi teklifleri de almaya başlamış. Pargalı İbrahim'i canlandıran Okan Yalabık'la olan son sahnesini programda anlatan Adnan Koç, Pargalı tarafından öldürülen Behram Paşa'nın son anlarını gerçekten yüreğinde hissetmiş.
BABAM ÖLÜNCE ANNEM, 9 ÇOCUĞU YAPAYALNIZ BÜYÜTTÜ...
9 yaşındayken babasının ölümüyle sarsılan Adnan Koç, o yıllarda annesinin 9 çocuğuyla dul kalmasına rağmen hep güçlü durduğu söyledi. Eşini kaybetmenin üzüntüsüyle bir gecede saçları beyazlayan annesinin en küçüğü bir yaşında olan çocuklarıyla verdiği yaşam mücadelesi için teşekkür eden Adnan Koç, canlı yayında annesine "iyi ki varsın diyerek seslendi.
OĞLUMA HİCAZ MAKAMI NİNNİLER SÖYLÜYORUM...
Oyunculuk dışında bir de Türk Sanat müziği albümü çıkaran Adnan Koç, aynı zamanda çiçeği burnunda bir baba. Babalığı yeni yeni kavrıyorum diyen Koç, oğlunu kucağına alıp hicaz makamında şarkılar, ninniler de söylüyormuş.
Muhteşem Yüzyıl 50.bölüm fragmanı yayınlanınca sitemiz Haberform'da bulabilirsiniz.


Muhteşem Yüzyıl 48.bölüm fragmanı TIKLA İZLE

Muhteşem Yüzyıl 49 bölüm fragmanı TIKLA İZLE

Muhteşem Yüzyıl 51.bölüm fragmanı TIKLA İZLE


muhteşem yüzyıl 50.bölüm fragmanı izle, muhteşem yüzyıl 50.bölüm fragmanı, muhteşem yüzyıl 50.bölüm fragmanı intikam kokan sahneler var mı,  muhteşem yüzyıl 50.bölüm fragmanı hürremin yanmış yüzü



Kaynak: http://www.haberform.com/haber dir...Blogumuz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz...Kaynak belirtilmek şartı ile yayın yapılmaktadır... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için Teşekkür ederiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rastgele Yayınlar